- 49,330
- 54,139
- 113
La ferdiye bulaşma dost puahaGit bak konularıma boş yapma aq kaç tane konun var kendi paranla kapçık ağızlı
La ferdiye bulaşma dost puahaGit bak konularıma boş yapma aq kaç tane konun var kendi paranla kapçık ağızlı
Kanka multi bu herif zaten normalde patlamam böyle şeylerle uğraşmam da kim olduğunu da biliyorum kaşınıyor patlatıcam kendisini az kaldıSabah sabah gerek yok az çok kim kimdir belli oluyor
O 2 gün hiç bitmiyor puahaTabi tabi tabi şurada 2 günüm kalmış yarın lafın belini kırarız gardaş yat uyu ,😂
Yol parası derken holikopterin gazı bitmiş LPG taktırdım aw çok ucuza gelio🤣Bulamazsın abi olsaydı yollardım inanki evrak falan derken kuruş kalmadı oda emanet paraydı zaten
Lan pazartesi başlıyorum dedimya aklın nerde 😂O 2 gün hiç bitmiyor puaha
Bende kim olduğunu dmden atıyorum birazdan başkana görsellerleYönetime bildirdim
Sende inandın🤣O 2 gün hiç bitmiyor puaha
Cuma cumartesi pazar oo dhaa çok var 3 gün varmış senden kurtuluş yok gibi pauhaLan pazartesi başlıyorum dedimya aklın nerde 😂
Yalancısın len 2 gün Dion ama 3 gün varLan pazartesi başlıyorum dedimya aklın nerde 😂
Yok saygeç niye uğraşıyorsun ki Ben öyle yaptım onu Geçen gün Nescafe'nin rolünde 500 TL attı 3-4 kişiye neymiş yönetime bildirecekmiş rol açmıyormuşum dedim yönetime değil konu sahibine bildir dedim🤣🤣🤣🤣🤣🤣Kanka multi bu herif zaten normalde patlamam böyle şeylerle uğraşmam da kim olduğunu da biliyorum kaşınıyor patlatıcam kendisini az kaldı
Hayatı yalan 🤣Cuma cumartesi pazar oo dhaa çok var 3 gün varmış senden kurtuluş yok gibi pauha
Ben de bugün gidiyorum denetime 13.45'te dosyayı kapatıyorum imza 23'üne kadarmış karakolla konuştum imzaniye uzun Onu anlamadım benYalancısın len 2 gün Dion ama 3 gün var
Ben gidene kadar sen 3 gün ban daha yersinCuma cumartesi pazar oo dhaa çok var 3 gün varmış senden kurtuluş yok gibi pauha
Ban yiyecek zatenYok saygeç niye uğraşıyorsun ki Ben öyle yaptım onu Geçen gün Nescafe'nin rolünde 500 TL attı 3-4 kişiye neymiş yönetime bildirecekmiş rol açmıyormuşum dedim yönetime değil konu sahibine bildir dedim🤣🤣🤣🤣🤣🤣
La bu günü sayma bugün bitti aha şimdi yatacam gece olacakYalancısın len 2 gün Dion ama 3 gün var
Gece oturduğun sayilmio dimi🤣🤣La bu günü sayma bugün bitti aha şimdi yatacam gece olacak
Ama bence Ferdi o Çünkü konuşması onu anımsatıyor fazlasıyla yok yönetime bildireceğimBan yiyecek zaten
Bugun de ban yemezsem rekor kıracam galiba pauahBen gidene kadar sen 3 gün ban daha yersin
Yersin 1.25
Yemezsin 6.40 puahahah
Bak bende anlamadimBen de bugün gidiyorum denetime 13.45'te dosyayı kapatıyorum imza 23'üne kadarmış karakolla konuştum imzaniye uzun Onu anlamadım ben
Off siz laf ebesi olmuşsunuz sizinle sidik yarıştıramam 😆Gece oturduğun sayilmio dimi🤣🤣