- 22,283
- 7,266
- 113
Ramiz Karaeski ayıp ettin😂
Sana odul yok bu forumda boşa uğraşma puahaBravo meto leşçiler utansın![]()
Ula nasıl keyiflendim şimdi gördüm konuyuKahkaha
ZuahhahaKahkaha
Adam gelmiş kuponu atıp para dağıtmak istiyor onda bile kavga çıkaranlar varTakip edilecek bir konu olmadi ki adam kuponu paylaştı 2 dakika sonra won oldu iste bizde 10 sayfa muhabbet ettik emek verilen bir konu olmadi
Puahahah el birliği ile mücadele ile 12 dev adam ile hallettikUla nasıl keyiflendim şimdi gördüm konuyu
Yok yok ole bir durum olmadi al ödülü senNe bileyim konuya hakim değilim takip vs oldu zannettim
Ayıp ettin ama sen oauhahaZuahhaha
Puahahah el birliği ile mücadele ile 12 dev adam ile hallettik
Ben ne yaptım pauahAyıp ettin ama sen oauhaha
Sen kimsin kardeşim bana niye alıntı yapıyorsun amacın ne işine bak bana alıntı yapmaAferin size
Olayın manası çok derin içerden içerden çalıştın pauhahaBen ne yaptım pauah
Hahhahah ben kimsenin gözüne soka soka dağıtım yapmıyorum arka planda ihtiyaç sahiplerine kepçe ile veriyorumSana odul yok bu forumda boşa uğraşma puaha
Harbimi hiç farkında değilim valla puahaOlayın manası çok derin içerden içerden çalıştın pauhaha
Erho zaten Benim TRX de yok benim yerime de sen alYok yok ole bir durum olmadi al ödülü sen
Tabi len bi an sende kendimi gördüm puahaHarbimi hiç farkında değilim valla puaha
Pauhaah kepceni görseydik keske de nasip olmadı puahaHahhahah ben kimsenin gözüne soka soka dağıtım yapmıyorum arka planda ihtiyaç sahiplerine kepçe ile veriyorum![]()
Siteden versene tron hesabıErho zaten Benim TRX de yok benim yerime de sen al
Adamın hakkını yediniz hakan yanlız değildirPuahahah el birliği ile mücadele ile 12 dev adam ile hallettik