- 21,209
- 7,473
- 113
500 lirayida artık emanet edecek formda kimse kalmadıysa burdada zaman geçirmenin anlamı kalmamis demektir ama mutlaka çıkar butreguno gibi bikac kişi illakiBide o vardı demi ula 500 lira parayi bile kimseye emanet edemicekmiyiz
500 lirayida artık emanet edecek formda kimse kalmadıysa burdada zaman geçirmenin anlamı kalmamis demektir ama mutlaka çıkar butreguno gibi bikac kişi illakiBide o vardı demi ula 500 lira parayi bile kimseye emanet edemicekmiyiz
Batmissin artik o devir kapandı maalesefSavaş mı istiyorsun kamon bana 50k roll açtırmayın 🧑🎤
Ne uyuması laaRamiz amca uyumuştur belki
@RamizAmca huhuhuhuNe uyuması laa
Belki öyle gözükmek istiyorum sıkıldım at hırsızlarından ahajskdjdBatmissin artik o devir kapandı maalesef
Aç açSavaş mı istiyorsun kamon bana 50k roll açtırmayın 🧑🎤
Paran olsa bizimlen bu kadar konusmazdin kesin batmissin da o kadar parayı ne çabuk batırdın laaBelki öyle gözükmek istiyorum sıkıldım at hırsızlarından ahajskdjd
Git burdan şiir saati değilAdamlık bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır.
+700 deyiz şükür Erho sifir sıkıntı 😈Paran olsa bizimlen bu kadar konusmazdin kesin batmissin da o kadar parayı ne çabuk batırdın laa
Hay senin yalanına bana trx atsana kanka senin kriptodan bana aksam atarsin sen+700 deyiz şükür Erho sifir sıkıntı 😈
Baasssssss+700 deyiz şükür Erho sifir sıkıntı 😈
Roll açıp 39 orana ilk adım yapsam kızar mısın ahsskdkdH
Hay senin yalanına bana trx atsana kanka senin kriptodan bana aksam atarsin sen
Forumda adını cikartirim 1 numaralı dolandırıcı diye pauqbaRoll açıp 39 orana ilk adım yapsam kızar mısın ahsskdkd
Gelirse kızmayızRoll açıp 39 orana ilk adım yapsam kızar mısın ahsskdkd
Tebrikler hakancımÇatlayın patlayın vurdum az önce parayı slotta nah dağıtım yaparım size
Puahaha ne güldüm amaTebrikler hakancım