- 24,447
- 25,565
- 113
2010 da arabesk rap yaptığım videolarım var pc de atmaya utanıyorum patlarım falan diye yorumun nedir çıkartayım mı gömüyü @9aboubakar14
dmden yolla reis merak ettim2010 da arabesk rap yaptığım videolarım var pc de atmaya utanıyorum patlarım falan diye yorumun nedir çıkartayım mı gömüyü @9aboubakar14
cinsiyeti ne bende dişi sultan var yeni endemik tür çıkarabiliriz erkekseEvdeki muhabbet kuşuma sesli okudum beraber rap yapıyoruz Allah razı olsun senden 🕺👯🕺🕺👯🕺🕺👯🕺
Harici diskte uğraşmak lazım bi gün cesaret edebilirsem paylasicamdmden yolla reis merak ettim
2010 diyon reis o tren zaten kaçmış en azından eğleniriz aldığın kararı tartışırız hata mı yapmışsın doğru bi karar mı diyeHarici diskte uğraşmak lazım bi gün cesaret edebilirsem paylasicam
Olabilirde bu çok abaza kafese kıyıyor onun iki günde belini kırar kuşundan olma durduk yere 😆cinsiyeti ne bende dişi sultan var yeni endemik tür çıkarabiliriz erkekse
benimki de fena azgın normalde direkt parmağa zıplıyodu şuan azgınlıktan saldırıyo garantili eşleşmeOlabilirde bu çok abaza kafese kıyıyor onun iki günde belini kırar kuşundan olma durduk yere 😆
Birincisi ben rap sevmembu eleman @clovers1995 bunun multisi değilse bende bişi bilmiyorum
arabesk çağ dışı artık boş adamlık bayrağını bana devretBirincisi ben rap sevmem
hobi oldu artık kralKötü yorumlara kulak ver ve bir an önce vazgec dost