bol şans raskoln kardeşEvet beyler 1 k kasa ile 3 Asım seri bir rol yapacağım tamamlarsak miktara göre sevindiririz bir kaç kardeşimizi
Bol şanslarEvet beyler 1 k kasa ile 3 Asım seri bir rol yapacağım tamamlarsak miktara göre sevindiririz bir kaç kardeşimizi
Ya hakkkk 🧿Evet beyler 1 k kasa ile 3 Asım seri bir rol yapacağım tamamlarsak miktara göre sevindiririz bir kaç kardeşimizi
Bol şanslar dostEvet beyler 1 k kasa ile 3 Asım seri bir rol yapacağım tamamlarsak miktara göre sevindiririz bir kaç kardeşimizi
Bol şanslar abi takipteyimEvet beyler 1 k kasa ile 3 Asım seri bir rol yapacağım tamamlarsak miktara göre sevindiririz bir kaç kardeşimizi
Canlı izleyip totem yapacamAdım 1 bu 3 çeyrek bahsi yapacağım
İnşallah diğer adımda üst al abi200 daha ekledim bugün bolca savurmak istiyorum umarım başarırız
Aldığın gibi gelsin 🧿Adım 1 bu 3 çeyrek bahsi yapacağım
Bol şanslar RaskolnEvet beyler 1 k kasa ile 3 Asım seri bir rol yapacağım tamamlarsak miktara göre sevindiririz bir kaç kardeşimizi
Ya hakk🧿Adım 1 bu 3 çeyrek bahsi yapacağım
Üst alıyorum normalde bu alt olacak öyle hissettim barem yüksek gibi sankiİnşallah diğer adımda üst al abi
Zaten knick bazen atmıyor ilk per çok boş geçiyor abiÜst alıyorum normalde bu alt olacak öyle hissettim barem yüksek gibi sanki