Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Real Madrid - M. City Maç Skoru

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,913
4,716
113
beyler dün gündüz vakitleriydi uzun süredir görmediğim bi arkadaşım geldi bolca sohbet ettik kendisiyle çay yudumladık tam yolcu ederken kapıda bana kanka real 3 city 2 dedi gitti anlam veremedim tam kapıdan cıkınca telefonum çaldı arayan o arkadaşımdı bana ömer nerelerdesin kanka görüşemiyoruz dedi ben o an şok oldum dalga mı geçiyorsun olm dedim hemen kapıya koştum her yere baktım ve o arkadaşım hiçbir yerde yoktu meğersem o gelen cinmiş yani arkadaşlar not alın Real:3-2:M.City maç skorudur yarın ben 500 atacağım bol şans herkese

Kupon miktarı 1₺
Kupon oranı 1
Kupon kazancı 1₺

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
beyler dün gündüz vakitleriydi uzun süredir görmediğim bi arkadaşım geldi bolca sohbet ettik kendisiyle çay yudumladık tam yolcu ederken kapıda bana kanka real 3 city 2 dedi gitti anlam veremedim tam kapıdan cıkınca telefonum çaldı arayan o arkadaşımdı bana ömer nerelerdesin kanka görüşemiyoruz dedi ben o an şok oldum dalga mı geçiyorsun olm dedim hemen kapıya koştum her yere baktım ve o arkadaşım hiçbir yerde yoktu meğersem o gelen cinmiş yani arkadaşlar not alın Real:3-2:M.City maç skorudur yarın ben 500 atacağım bol şans herkese
Dost kafayı satiyosan bonservisiyle alayım

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,577
43,579
113
Paranoya, aşırı endişe veya korkuyla karakterize edilen, sıkça mantıksız kuruntularla bilinen bir rahatsızlıktır. Kelime Yunanca'da, "παράνοια" (paranous) "düpedüz delilik" anlamına gelir (para = dışarıda; nous = akıl, aklını kaçırma) ve terim geçmişte kuruntu, delirme durumlarını ifade etmek için kullanılmıştır.

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Torbacinin mal saglammis servet harcadım şu kafaları yaşayamadım