- 11,577
- 6,826
- 113
Merhaba dostlar maksat zaman geçsin muhabbet olsun başarılı olursak 2-3 arkadaşa ulaşırız siteye atıp geliyorum bu arada @haylan06 dostumun attığı para uğurlu geldi
Bol şanslar dostMerhaba dostlar maksat zaman geçsin muhabbet olsun başarılı olursak 2-3 arkadaşa ulaşırız siteye atıp geliyorum bu arada @haylan06 dostumun attığı para uğurlu geldi
Saol dost kimseler kalmadı herhalde forumdaBol şanslar dost
Gelirler sabahcilar için erken dahaSaol dost kimseler kalmadı herhalde forumda
Saol dostBol şanslar real mardin
Bol şansMerhaba dostlar maksat zaman geçsin muhabbet olsun başarılı olursak 2-3 arkadaşa ulaşırız siteye atıp geliyorum bu arada @haylan06 dostumun attığı para uğurlu geldi
Saol dostBol şans
Sevindim adına cano bol bol şansların olsun 🐞Merhaba dostlar maksat zaman geçsin muhabbet olsun başarılı olursak 2-3 arkadaşa ulaşırız siteye atıp geliyorum bu arada @haylan06 dostumun attığı para uğurlu geldi
Hava soğuk donuyordurForum mu donuyor İnternetimde mi sıkıntı var
Hic alakasi yok. Sobanın yanına koymuşum modemi donmamasi lazimHava soğuk donuyordur
BolsansMerhaba dostlar maksat zaman geçsin muhabbet olsun başarılı olursak 2-3 arkadaşa ulaşırız siteye atıp geliyorum bu arada @haylan06 dostumun attığı para uğurlu geldi
Modemin sana karşı bi soğukluğu olabilir mi küstürdün belki 🤔Hic alakasi yok. Sobanın yanına koymuşum modemi donmamasi lazim
Kesene bereket can dostSevindim adına cano bol bol şansların olsun 🐞
İyice saçmaladın öyle şey mi olur modemim beni çok severModemin sana karşı bi soğukluğu olabilir mi küstürdün belki 🤔
Bol şansSet toplam 18.5 üst
Ekli dosyayı görüntüle 867394
RastgeleSet toplam 18.5 üst
Ekli dosyayı görüntüle 867394