- 90,482
- 100,047
- 113
Easy won tebrikler cekimi ver artık reco senin kumarin burda biterWonnn 5 korner
Easy won tebrikler cekimi ver artık reco senin kumarin burda biterWonnn 5 korner
Yansıması 15 dk yı bulur korner yaEasy won tebrikler cekimi ver artık reco senin kumarin burda biter
Gencoda yokkıRecep masa tenisi ister misin çocuk adam
Yansır yansır boylede yalan ilk defa görüyorum 😁Yansıması 15 dk yı bulur korner ya
Bekleriz dost 15 dk sorun değil 50 mi alayım o yeter banaYansıması 15 dk yı bulur korner ya
Para muhabbetı yasak dostBekleriz dost 15 dk sorun değil 50 mi alayım o yeter bana
Öyle olsun dost yazdım Bi kenaraPara muhabbetı yasak dost![]()
Kabulsen 300 u alam kendıme gerısı atam sana roll ac dostÖyle olsun dost yazdım Bi kenara
Yolla gelsin dost seri ol amaKabulsen 300 u alam kendıme gerısı atam sana roll ac dost
Erhan ve sukes reıs kabulseKabulsen 300 u alam kendıme gerısı atam sana roll ac dost
Hahahahaha O zaman şükür dotu kurtardık 😄😄Tahtalikoye verecegim yazarsan ortalik karisir dost aman dikkat et pusudadir ankara civariysa büyük sıkıntı 😁
Hepsi kabul dost merak etme sormaya gerek yokErhan ve sukes reıs kabulse
@erhanbey22 kabulmuHepsi kabul dost merak etme sormaya gerek yok
Roll ü başarılı bitiricez dost rahat ol paparanın ötmesini bekleYine bi tencere takimi kazandım . Dünden bu yana güzel çanak çömlek kazanıyorum 😄😄