- 2,460
- 2,152
- 113
Bugün biraz bakindim ama bulamadim film internete hala düşmemiş sinema cekimi dusmesi gerekirdi en azindan bulan eden varmi acaba ..
yabancı filmleri kore, çin gösterimlerinden çekiyorlar fakat yerli filmler çok zor ve nadir düşüyorBugün biraz bakindim ama bulamadim film internete hala düşmemiş sinema cekimi dusmesi gerekirdi en azindan bulan eden varmi acaba ..
Hacim niye uğraşıyon sinemadan izle en fazla 20 liradirBugün biraz bakindim ama bulamadim film internete hala düşmemiş sinema cekimi dusmesi gerekirdi en azindan bulan eden varmi acaba ..
Izledim 2 gun onceHacim niye uğraşıyon sinemadan izle en fazla 20 liradir
Anladım ben daha izleyemedim pekte sevmiyorum zaten serisinde oğlum illa gidelim diyor haftasonu belki giderinIzledim 2 gun oncebutun seriler içinde en iyisi bu olmus bence zamanim varken bir daha izlemek istedimde o yuzden sordum
gözlük kamera falan bulup çekseydinIzledim 2 gun oncebutun seriler içinde en iyisi bu olmus bence zamanim varken bir daha izlemek istedimde o yuzden sordum
Çıktımı filmBugün biraz bakindim ama bulamadim film internete hala düşmemiş sinema cekimi dusmesi gerekirdi en azindan bulan eden varmi acaba ..
Cok keyifli film olmuş..tavsiye ederim..Anladım ben daha izleyemedim pekte sevmiyorum zaten serisinde oğlum illa gidelim diyor haftasonu belki giderin