- 1,264
- 4,279
- 113
Ekli dosyalar
-
79.9 KB Görüntüleme: 5
Bol şansSon kursunu sıktık totem yapan 3 dostun ozeline ugrayacagim Ekli dosyayı görüntüle 172552
bakkal gelir bu kuponBol şans dostum
Rahat gelmesi lazim bencedebakkal gelir bu kuponRıdvan Dilmen agzıyla söyledim
![]()
Çok değişik maçlar kardeşimiz akşam akşam kazanırsa güzel kapanış yapacakRahat gelmesi lazim bencede
Kuponda toteme gerek yok cok. Isabeyli bol sans gelmesi dilegiyleSon kursunu sıktık totem yapan 3 dostun ozeline ugrayacagim Ekli dosyayı görüntüle 172552
Aynen öyle rahat gelir gibiÇok değişik maçlar kardeşimiz akşam akşam kazanırsa güzel kapanış yapacak
bence diğer büyük takımlardan uzak durarak en iyisini yapmışRahat gelmesi lazim bencede
kral diğer forumda benim bi mesajımı alıntılamıştın . iyi dileğin için teşekür ederim . ama ben o zorlukları bir daha yaşamak istemem kimsede yaşasın istemem . tekrardan saol dostKuponda toteme gerek yok cok. Isabeyli bol sans gelmesi dilegiyle
Bir nevi geri donmussun dostum biraz agirdan al bu isleri oynama diyemeyiz ama yavas git durumun duzelir bence eyvallahkral diğer forumda benim bi mesajımı alıntılamıştın . iyi dileğin için teşekür ederim . ama ben o zorlukları bir daha yaşamak istemem kimsede yaşasın istemem . tekrardan saol dost
Yaz yaz mesajin az kalmis dostkral diğer forumda benim bi mesajımı alıntılamıştın . iyi dileğin için teşekür ederim . ama ben o zorlukları bir daha yaşamak istemem kimsede yaşasın istemem . tekrardan saol dost