- 6,073
- 2,407
- 113
İy 2-0 bitmişBol şans beyler racing club iy gol olur 100 e 340 adim 1
İy 2-0 bitmişBol şans beyler racing club iy gol olur 100 e 340 adim 1
bol şans dost 2 olmuşBol şans beyler racing club iy gol olur 100 e 340 adim 1
Aynenİy 2-0 bitmiş
devamke 2-0 iy wonSamsung A04 kullanıyorum yeniden başlat yaptım 7 dk Samsung yazısı kaldı sonra uygulamalar optimize falan dedi ondan geç kaldım
🤣 yeni tel al olmus o galbaSamsung A04 kullanıyorum yeniden başlat yaptım 7 dk Samsung yazısı kaldı sonra uygulamalar optimize falan dedi ondan geç kaldım
Bunlar hep gelecek wonların işareti dostSamsung A04 kullanıyorum yeniden başlat yaptım 7 dk Samsung yazısı kaldı sonra uygulamalar optimize falan dedi ondan geç kaldım
3 ay önce aldım zaten 2023 model🤣 yeni tel al olmus o galba
Bu gece maçlarına çoğu sitelerde limit oluyor böyle çok nadir pia falan limit koymuyor galibaFaffbet limit koyuyor yaEkli dosyayı görüntüle 367002
bende oynadım inşallah wonlarız dost oynadıktan sonra biraz tereddütegirdim bozsammı diyeFaffbet limit koyuyor yaEkli dosyayı görüntüle 367002
Devamke🤣 yeni tel al olmus o galba
Bol şansbende oynadım inşallah wonlarız dost oynadıktan sonra biraz tereddütegirdim bozsammı diye
Guncel tut teli ondan o zaman3 ay önce aldım zaten 2023 model
Güncel zatenGuncel tut teli ondan o zaman
güncelledikçe yavaşlıyor aw androidleri galaxy aldım yıllar sonra 7 yi bırakıp baktım yenileyemiycem apple enson silerim aw dedim birşeyler indirdikçe yavaşlıyor güncelleme yaptıkça elimde sıkışıktı sattım tekrar 7 aldımGuncel tut teli ondan o zaman