- 17,149
- 6,123
- 113
Zaten swette geçerli dostSweet de geçerli mi
Zaten swette geçerli dostSweet de geçerli mi
Sweet ara ödemesi iyi oluyor 5 bet olmasıda iyiZaten swette geçerli dost
İlk başladıklarında çalışıyordum hep alıyordum ama son 4 defadır parasız günlerime denk geliyor adım gibi eminim yarın elime 1-2 K geçerŞaka maka ne zaman promosyon yapsa para olmuyor
Arkadaş dün aldı 2 kere spine girfi 4500 çıktı ona çevirdi 3200 çekti ana parayla da çekmiştiSweet ara ödemesi iyi oluyor 5 bet olmasıda iyi
Sans bana genelde 500-800 arasi cikiyor arkadaslarimdan spine girip 3 4k goren oluyorSweet ara ödemesi iyi oluyor 5 bet olmasıda iyi
Ben alamıyorum onları ya vermiyorlar 😂İlk başladıklarında çalışıyordum hep alıyordum ama son 4 defadır parasız günlerime denk geliyor adım gibi eminim yarın elime 1-2 K geçer
Sağlık olsun yapacak birşey yokİlk başladıklarında çalışıyordum hep alıyordum ama son 4 defadır parasız günlerime denk geliyor adım gibi eminim yarın elime 1-2 K geçer
Kardasın o zaman ya da no b😂 kaç bin zararım var bi zahmet versin lanet sitelerBen alamıyorum onları ya vermiyorlar 😂
Betlivo atmıştım 500 spinn 1k ödedi hatta 45 takla kazancına 5x bile atmamistiSweet ara ödemesi iyi oluyor 5 bet olmasıda iyi
Betlivo ödeme bekliyorum@Redkit1990 dost tek adım yap Paranı çek sonra spini alırsın daha rahat oynarsın kafan
Bir kere no bonus yedim zararda olmama rağmen vermiyor 500 lira ile 37k yaptım diye no bonus oldum onu geçtim diğer siteden de no bonus oldum ikisi bir imiş 😂Kardasın o zaman ya da no b😂 kaç bin zararım var bi zahmet versin lanet siteler
Freespin de en iyisi sweet çarpan atmıyor ama ödemesi daha iyi oluyor dede de mesela çarpan atmadığı sürece kolay kolay ara ödeme alamıyorum benBetlivo atmıştım 500 spinn 1k ödedi hatta 45 takla kazancına 5x bile atmamisti
Dede ile sweet 100 kere oyna anca 8-10 ödemede dede daha iyi verir kalanında sweet daha çok verirFreespin de en iyisi sweet çarpan atmıyor ama ödemesi daha iyi oluyor dede de mesela çarpan atmadığı sürece kolay kolay ara ödeme alamıyorum ben
Süresi varmi bunun levabetZaten swette geçerli dost
Pardon 50 spin 5 denFreespin de en iyisi sweet çarpan atmıyor ama ödemesi daha iyi oluyor dede de mesela çarpan atmadığı sürece kolay kolay ara ödeme alamıyorum ben
Her gün 1 kere alabiliyorsun dost ne zaman biterse promoSüresi varmi bunun levabet
Perfect hey manHer gün 1 kere alabiliyorsun dost ne zaman biterse promo
Kasayı 2 ye bolsem sorun olmaz dimiHer gün 1 kere alabiliyorsun dost ne zaman biterse promo