Dostumuzun gönlüne göre o zamanHedef tm dost bitti rol simdi ödülü bekleyelim puhah
Dostumuzun gönlüne göre o zamanHedef tm dost bitti rol simdi ödülü bekleyelim puhah
Yaşın kaç bilmiyorum ama benden küçüksün eminim. Bu hayat kahpe kardeşim kahpe insanlarda kahpe. Hee şunuda unutma ne yapıyosak kendimize başkasına kızmaBugün kimin dost kimin tost olduğunu anlamış olduk en büyük ödülü aldım aslında
Dostunun işi zor adamlar iple geziyor piyasada kendini aşmak içinDostumuzun gönlüne göre o zaman
Yanlış anlamada dostum şurada onu yapacak insan göremiyorumDostunun işi zor adamlar iple geziyor piyasada kendini aşmak için
Ferdi haricYanlış anlamada dostum şurada onu yapacak insan göremiyorum
Olmazmi bak ferdi terim hocam iple geziyorYanlış anlamada dostum şurada onu yapacak insan göremiyorum
Bende kral 150 kıloyum asıcam asamıyorumOlmazmi bak ferdi terim hocam iple geziyor
Sen götü zor kaldırıyorsundurBende kral 150 kıloyum asıcam asamıyorum
Ferdi yapmaz öyle birsey ya darlanmistir belki ama yapmaz öyle birseyOlmazmi bak ferdi terim hocam iple geziyor
Yok çok şükür kılom okadar degıl de boy 1 95 😁Sen götü zor kaldırıyorsundur
Selfi v.s ne lazımsa at abi küvette selfiRoll yapacak birini bulalım tarafbet de 500 atıp 1500 yapanlara 1k.ekleniyor hem daha bakiyem 5k yapmadılar tc doğrulama istendi
Ferdi yapsın bence hakkını verirRoll yapacak birini bulalım tarafbet de 500 atıp 1500 yapanlara 1k.ekleniyor hem daha bakiyem 5k yapmadılar tc doğrulama istendi
Ferdi bunalımda şuan saglıklı dusunemez onu eledik 🤣🤣Ferdi yapsın bence hakkını verir
O zaman sen yap gardaşımFerdi bunalımda şuan saglıklı dusunemez onu eledik 🤣🤣
Ben anlamam reis ben tak tak voleybolcuyum bosver yapan yapsınO zaman sen yap gardaşım
Bizi hep bizden olanlar vurdu
Ferdi yapsın diyoruz onada itiraz ediyorsunBen anlamam reis ben tak tak voleybolcuyum bosver yapan yapsın