- 23,837
- 15,854
- 113
@Shadow07 parayı bulmuş beyler alemlere akmış
Hey sen tabiki adamimKim kanki
La yok kanka ya hala alacaklı kovalıyoruz.gecenin bu saati@Shadow07 parayı bulmuş beyler alemlere akmış
Fero bu starz kaç dakikada ödedi geçen sana 20 yiDakika 45 de gelecek dost bizim işimiz stres illa son dakika![]()
C ile başlayan eleman mi ayın 16nsi olmuş ddLa yok kanka ya hala alacaklı kovalıyoruz.gecenin bu saati
Sen de yeni bir yaşam şeklimiz olsun dddGeciktiricili diyorsun🤣
Ters soylemisim alacaklı neden kovalayım😀😀😀alacaklarımı kovalıyorumLa yok kanka ya hala alacaklı kovalıyoruz.gecenin bu saati
1 saat civarıFero bu starz kaç dakikada ödedi geçen sana 20 yi
Aynen maas yatacakmı 00:00 dan sonra onu bekliyoruz.saat 01:34C ile başlayan eleman mi ayın 16nsi olmuş dd
Tek maça basiyordurAynen maas yatacakmı 00:00 dan sonra onu bekliyoruz.saat 01:34
Aynisini bende dusundum.direk yazdım dedim sakın tek maca atar katlarim oyle atarim gibi fantazilere girme diye😀😀😀la kumarbaz psikolojisi isteTek maça basiyordur
Dost forumda alacak verecek olmaz verdinmi yok sayacaksin gelirse ne ala gelmezsse de kabulleneveksin en son bekarken 1500 TL düğün telaşı için isteyen yarın atarım diyen arkadaşin dün ikizi olmuş yigenlerine altın alayım mı diyor o paraylaTers soylemisim alacaklı neden kovalayım😀😀😀alacaklarımı kovalıyorum
America 1 gol.lazim dostbolşans kral
hemen veriyorum eneciyi açtım 5 dk gol bizdeAmerica 1 gol.lazim dost
4 dakkikamiz var daha dostAmerica 1 gol.lazim dost
Ben reel de görüşmediğim adama borç vermem dostAynisini bende dusundum.direk yazdım dedim sakın tek maca atar katlarim oyle atarim gibi fantazilere girme diye😀😀😀la kumarbaz psikolojisi iste
Yahu ne bilem eşeklik benimkisi .ders oldu iste bizede.Ben reel de görüşmediğim adama borç vermem dost