bu maç içerde dost artık şu ötekini hareketlendirmemiz lazım stada sızıyorum 2 dk ya geleceğimBrezilya u20 maçı yoktu betturkey de 7.5 alt oranı başka sitede 1.58 di açmamış adiler
bu maç içerde dost artık şu ötekini hareketlendirmemiz lazım stada sızıyorum 2 dk ya geleceğimBrezilya u20 maçı yoktu betturkey de 7.5 alt oranı başka sitede 1.58 di açmamış adiler
Keşke cesar yerine ameliano kg var deseydim iy 0.5 de düşündüm 4 oranı vardı yemedi son paraya risk alamadım1.1 gğüzeeel
şu oranlar olmasa zaten çok daha rahat olacağızda dost işte onlarla bile aklımıza giriyorlarKeşke cesar yerine ameliano kg var deseydim iy 0.5 de düşündüm 4 oranı vardı yemedi son paraya risk alamadım
Kasa olsa ben düşünmem isterse 10 oran olsun rekorum 126 oran tekdeşu oranlar olmasa zaten çok daha rahat olacağızda dost işte onlarla bile aklımıza giriyorlar
Kasa bittiKorner bahsi de al Paraguay iyi idi
Maç sonu da buluşunstaddan yazıyorum o oranlar boşamı ms 2.0 rahatta kalın dedi güzel bir forvetleri vardı numaralaştık
Bol şans dostumMerhaba beyler elimde son kalan parayı slotda yemek istemedim 2/2 yapmam lazım 3 4 kişiye ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 537647
sözünü tutarsa bir mesaj çakarım yada başka bişey tutmaz baksın dalgasınaMaç sonu da buluşun
1.5 alt deyip silmesek şimdi no problem dine çektik bu kadınlardan be dost @Redkit1990![]()
ne zoru dost 2 tane sallayacak ev rahatta kallZora girdi dep kırmızı kart nerden bulduk bu maçı
Kaleci çıkardı adine zoru dost 2 tane sallayacak ev rahatta kall