Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Redkit1990 / Kasa 200 +200 Freebet Hedef 1k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,862
15,861
113
Ben bilmem kardesm payımı isterm🤣
Kalbini kırmak istemiyorum dost betkeye bir daha yatırım yaparsam silksinler beni ya bu kadar ayarlı slot olamaz adam 3 oyunda %50 spin vermiş ama oyunlarda spin satin alma harici 4 üncü scatter bir kez gelmezmi ya

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,521
6,101
113
Kalbini kırmak istemiyorum dost betkeye bir daha yatırım yaparsam silksinler beni ya bu kadar ayarlı slot olamaz adam 3 oyunda %50 spin vermiş ama oyunlarda spin satin alma harici 4 üncü scatter bir kez gelmezmi ya
Böyle yerlere atılmaz zaten kendi paranla oyna daha güzel siteler işi çözmüş zaten adamı....... anla

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,834
100,380
113
Gelmez şansı aç yine 500 tur at gelmez

Aekrem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,884
13,775
113
Benm deil betkey amcaya de kalbini kırmak istemiom die 😣
Maalesef video slotlar anca bu kdr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...