- 23,862
- 15,861
- 113
Lanet olsun ya fire portals spinde 289 x gördüm son 4 spin bomboş geçti gelde sovmeEdiyor
Lanet olsun ya fire portals spinde 289 x gördüm son 4 spin bomboş geçti gelde sovmeEdiyor
@Enişte Nin laneti üzerimizde dddLanet olsun ya fire portals spinde 289 x gördüm son 4 spin bomboş geçti gelde sovme
Benim suçum nedir dost@Enişte Nin laneti üzerimizde ddd
Estağfurullah dost seviliyorsunBenim suçum nedir dost
Payımızı verrrEstağfurullah dost seviliyorsun
Yok abi battıkPayımızı verrr
Ben bilmem kardesm payımı isterm🤣Yok abi battık
Kalbini kırmak istemiyorum dost betkeye bir daha yatırım yaparsam silksinler beni ya bu kadar ayarlı slot olamaz adam 3 oyunda %50 spin vermiş ama oyunlarda spin satin alma harici 4 üncü scatter bir kez gelmezmi yaBen bilmem kardesm payımı isterm🤣
Böyle yerlere atılmaz zaten kendi paranla oyna daha güzel siteler işi çözmüş zaten adamı....... anlaKalbini kırmak istemiyorum dost betkeye bir daha yatırım yaparsam silksinler beni ya bu kadar ayarlı slot olamaz adam 3 oyunda %50 spin vermiş ama oyunlarda spin satin alma harici 4 üncü scatter bir kez gelmezmi ya
Gelmez şansı aç yine 500 tur at gelmezKalbini kırmak istemiyorum dost betkeye bir daha yatırım yaparsam silksinler beni ya bu kadar ayarlı slot olamaz adam 3 oyunda %50 spin vermiş ama oyunlarda spin satin alma harici 4 üncü scatter bir kez gelmezmi ya
Resmen kaldırmışlar nasıl yaptılarsa dost elden 3 geldi 6 tur döndü 4 olmadiGelmez şansı aç yine 500 tur at gelmez
Benm deil betkey amcaya de kalbini kırmak istemiom die 😣Kalbini kırmak istemiyorum dost betkeye bir daha yatırım yaparsam silksinler beni ya bu kadar ayarlı slot olamaz adam 3 oyunda %50 spin vermiş ama oyunlarda spin satin alma harici 4 üncü scatter bir kez gelmezmi ya
2 arkadaşa ulaşırım bol şanslar
KONU KİLİT. 🔐