- 22,806
- 19,171
- 113
Kaçıyorsan kendine iyi bak dostBen iptal oldum
Kaçıyorsan kendine iyi bak dostBen iptal oldum
Kaçmıyorum knka ama gözler gidiyor direniyoruzKaçıyorsan kendine iyi bak dost
1 de hatuna iyi geceler dedik birazdan günaydın diyecezKaçmıyorum knka ama gözler gidiyor direniyoruz
Sen bugüne uzun bi kupon yapsana kod falan bulursak çekim yaparsak oynimYokohama 1-1 oldu
iy 2,5 olursa ben bugün iddianın içinden geçerim demektir agalar
Helali hoş olsun günün güzel geçsin RedBasket gelseydi kasam 8700 olacaktı nasip olmadı hasan amcada vermedi hakkınızı helal edin iyi sabahlar
Kanka uzun kupon yapsam sence yokohama ekler miyimSen bugüne uzun bi kupon yapsana kod falan bulursak çekim yaparsak oynim
İyi sabahların olsunBasket gelseydi kasam 8700 olacaktı nasip olmadı hasan amcada vermedi hakkınızı helal edin iyi sabahlar
Tekrardan kusura bakma ıyı sabahlarBasket gelseydi kasam 8700 olacaktı nasip olmadı hasan amcada vermedi hakkınızı helal edin iyi sabahlar
Canın sağolsun iyi uykular broBasket gelseydi kasam 8700 olacaktı nasip olmadı hasan amcada vermedi hakkınızı helal edin iyi sabahlar
Canın sağolsun dostum iyi sabahlarBasket gelseydi kasam 8700 olacaktı nasip olmadı hasan amcada vermedi hakkınızı helal edin iyi sabahlar
Sen namuslu adamsın normalde buraya atmazdin sırf dağıtım için atıyorsun umarım hepsini öder siteOha beyler kayıp bonusu ile gelen kazanca bakın sitede 2k ya 1k kayıp bonusu aldım 1k sugar Rush spin 160 ödedi 4 6 8 bet çevirdim olmadı son 10 bet turbo da spine girdi son spinde gelene bakın max çekim yoksa dağıtım yakışır bana
![]()
Tebrikler dostum çekimi ver hemen sormaOha beyler kayıp bonusu ile gelen kazanca bakın sitede 2k ya 1k kayıp bonusu aldım 1k sugar Rush spin 160 ödedi 4 6 8 bet çevirdim olmadı son 10 bet turbo da spine girdi son spinde gelene bakın max çekim yoksa dağıtım yakışır bana
![]()
Sordum dost site paylasicam ama kurallarda max çekim şu falan dememişTebrikler dostum çekimi ver hemen sorma