- 23,843
- 15,857
- 113
Oh oh yes yes cibili dom dom dom
Yani hepsini ödüyorKayıp bonus miktarınızın maksimum 50 katına kadar çekim yapabilirsiniz.
Tam 100 TL ile ugurlayacakken son spinde patlamış hayırlı olsunOh oh yes yes cibili dom dom dom
Mor ayıcıklarn rüyalarıma giriş şekli 😂Oha beyler kayıp bonusu ile gelen kazanca bakın sitede 2k ya 1k kayıp bonusu aldım 1k sugar Rush spin 160 ödedi 4 6 8 bet çevirdim olmadı son 10 bet turbo da spine girdi son spinde gelene bakın max çekim yoksa dağıtım yakışır bana
![]()
TebriklerOh oh yes yes cibili dom dom dom
KankaamOha beyler kayıp bonusu ile gelen kazanca bakın sitede 2k ya 1k kayıp bonusu aldım 1k sugar Rush spin 160 ödedi 4 6 8 bet çevirdim olmadı son 10 bet turbo da spine girdi son spinde gelene bakın max çekim yoksa dağıtım yakışır bana
![]()
Göbek dansı ile video gelirmiOh oh yes yes cibili dom dom dom
Dırı dırııı dırıırırıımOh oh yes yes cibili dom dom dom
AdammmmmmOh oh yes yes cibili dom dom dom
Sen beni biliyon ben seni biliyom 😀Oderse roll deki listeyi dm den ilet @Saulalvarez
Baştan sona herkesimi alayım yoksa ara sıra yazanlarida listeye ekliyeyimmi?Oderse roll deki listeyi dm den ilet @Saulalvarez
Bu yola benle başka sohbette başladın ve gerisi neyse ,cibili dom dom domSen beni biliyon ben seni biliyom 😀
Baştan sona bizimle olanı al dostBaştan sona herkesimi alayım yoksa ara sıra yazanlarida listeye ekliyeyimmi?
Mor ayıcıkların şerefineeeeOh oh casivera ödendi dünkü 7k zarar da çıktı cibili dom dom yes yes yes yes
Yerim onları şu dağıtımı yapayım da pazara gidecemMor ayıcıkların şerefineeee
Oh oh pazarda şimdi keyifli olur ha 😀😀Yerim onları şu dağıtımı yapayım da pazara gidecem