- 8,658
- 3,644
- 113
SebepGözümden düştn mustom senin bu konuda olmaman lazımdı
SebepGözümden düştn mustom senin bu konuda olmaman lazımdı
Sabah sabah nir hayir serleri def etsinHe pardon tamam dm at 6 kişi 300 5 kişiye ödüllerini atarsın dimi
Olur dostum atarımHe pardon tamam dm at 6 kişi 300 5 kişiye ödüllerini atarsın dimi
Neden ki?Gözümden düştn mustom senin bu konuda olmaman lazımdı
Horozcu bize bakmıyorSeni alırsam 3 5 kişiye de haksızlık olur horozcunun menajeri
Horozcu kendine bakamiyorkiHorozcu bize bakmıyor![]()
Elektrik çarptı redkitim hotozcuyu sokak lambasını değiştirirken.Horozcu kendine bakamiyorki
AttımDağıtım bende iban ad soyad yazın beyler
@besiktaslitl
@egehandro
@BonnieParker
@Pikaçuu
@ferdikadıoğlu
Kesene bereket cano yeni vurgunlaraaÖdüller gönderildi iyi sabahlar
Yeşil kırmızı sensörÖdüller gönderildi iyi sabahlar
Wowww terbıklerOha beyler kayıp bonusu ile gelen kazanca bakın sitede 2k ya 1k kayıp bonusu aldım 1k sugar Rush spin 160 ödedi 4 6 8 bet çevirdim olmadı son 10 bet turbo da spine girdi son spinde gelene bakın max çekim yoksa dağıtım yakışır bana
![]()
Tebrikler film izliyordum knk hakkınızı helal edin diyince bitti sandım 😂😂Oha beyler kayıp bonusu ile gelen kazanca bakın sitede 2k ya 1k kayıp bonusu aldım 1k sugar Rush spin 160 ödedi 4 6 8 bet çevirdim olmadı son 10 bet turbo da spine girdi son spinde gelene bakın max çekim yoksa dağıtım yakışır bana
![]()
Morlar ne gelmıs beaIzleyıp gelem
Tebrikler dost kazancın daim ve bol olsunUfak ufak ilerlicez 1 2 kişiye ulaşırım min çekim 10k bu arada
Perez zeledon iy genel üst 0.5 1k ya 1900 gelirse kasa 5900
Tebrikler dost umarım öderOha beyler kayıp bonusu ile gelen kazanca bakın sitede 2k ya 1k kayıp bonusu aldım 1k sugar Rush spin 160 ödedi 4 6 8 bet çevirdim olmadı son 10 bet turbo da spine girdi son spinde gelene bakın max çekim yoksa dağıtım yakışır bana
![]()