- 23,829
- 15,853
- 113
Merhaba arkadaşlar hedefim 2 3k bandi @BJK Den 100 şans parası atti buraya kadar geldim bir iki kişiye ulaşırım
Haydi bol ŞansUnion omaha iy 2.5 üst genel 125 basıldı 2.40 orandan
Sabahtir emek veriyorsun rollerde. Sansin bol olsun hocamMerhaba arkadaşlar hedefim 2 3k bandi @BJK Den 100 şans parası atti buraya kadar geldim bir iki kişiye ulaşırım
Bol sansMerhaba arkadaşlar hedefim 2 3k bandi @BJK Den 100 şans parası atti buraya kadar geldim bir iki kişiye ulaşırım
Kimse emeğimizi görmüyor dost işi biten kayboluyor 1 haftada 4k zarar var slot bitirdi biziSabahtir emek veriyorsun rollerde. Sansin bol olsun hocam
77 dkClub Amerika kg var 234 e 470
Betgit 25 k yedi benim de sorma kralKimse emeğimizi görmüyor dost işi biten kayboluyor 1 haftada 4k zarar var slot bitirdi bizi
Aski
Keşke böyle riske gireceğine baskette devam etsen bence daha qz riskli olur ama inşallah şansın yanindadirClub Amerika kg var 234 e 470
Hiç anlamam da sevmemde futbol askimdir içime doğanı oynarım ben 15 lirayi 10k yaparım futbolda yaptimda slotda 5k 6k yapamamKeşke böyle riske gireceğine baskette devam etsen bence daha qz riskli olur ama inşallah şansın yanindadir