- 22,226
- 6,962
- 113
Freebet basmasan daha çok alırdın beSite kendi kaşındı iy kg var 7 oran di kalktı bende kızdım bunu aldım freebet bastık
Freebet basmasan daha çok alırdın beSite kendi kaşındı iy kg var 7 oran di kalktı bende kızdım bunu aldım freebet bastık
Freebet 350 lira dostFreebet basmasan daha çok alırdın be
Bugün Rangers maçına oynadım son paramı uzatmalarda p6 kaçırdı maç başı 1.01 oranı vardı 1.0 yenildiGeçen 5k bastık korkumuzdan 1.08 den yatık![]()
Abi hiç birşeyin garantisi yok ya vallahiBugün Rangers maçına oynadım son paramı uzatmalarda p6 kaçırdı maç başı 1.01 oranı vardı 1.0 yenildi
O zaman iyidir 🙂Freebet 350 lira dost
Sana da bol şanslar agaUdinese bir tane daha atar gibi abi kontraya çok iyi çıkıyor alına bilir naçizane fikrim benim son para üstünde maçın olsa basardım
2 kişiye ödül versen daha iyi değil mi reis ben hastanedeyim valla acil lazım 😂Barcelona bitsin bence 2 kişiye ödül vermektense biri roll yapsın 500 e 500 fb var betkare de
iki kişiydik dost zaten ilk maç von olana kadar @Salobalo12Barcelona bitsin bence 2 kişiye ödül vermektense biri roll yapsın 500 e 500 fb var betkare de
4iki kişiydik dost zaten ilk maç von olana kadar @Salobalo12
Saulalvarez var Halil variki kişiydik dost zaten ilk maç von olana kadar @Salobalo12