- 1,508
- 1,694
- 113
Ekli dosyalar
-
62.1 KB Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
Ee biz o çoçuğumuyuz biz takip ettik
İki.kupjn verdim ikiside woon oldu oynanmadi heraldeEe biz o çoçuğumuyuz biz takip ettik
1.85 oranReal zamora 2.5 üst olur
Verdimuz kuponlar geldi cevap bile vermedin bak böyle insanlarin tepkisini çekiyorsun birşey yapıyorsun gerisi ilerisini düşün bize neden maç sectirip oynamadın oynadiysan neden cevap vermiyorsun
Başkan çekim gelmedi şuan gelse 10 20 yapacazVerdimuz kuponlar geldi cevap bile vermedin bak böyle insanlarin tepkisini çekiyorsun birşey yapıyorsun gerisi ilerisini düşün bize neden maç sectirip oynamadın oynadiysan neden cevap vermiyorsun
Akşamdan beri bişey demiyorum konuları kirletmeyi bırak s ol git burdaninanmayın bu Velet’e sizinle dalga geçiyor bastığı tutar neden kırpılıyor kupon ne kadar veriyor onu bile bilmiyorsunuz açıklama yapmayan veletten ne beklersiniz ?
Dostum kupon istemeseydin keşke çekim geldikgen sonra 10-20 kişi 200 liradesen kimse konusamazdi böyle sıkıntı oldu ben mesela kupon çıkardım sanirim oynamadin ama dmden yazın dedin boşa gittiBaşkan çekim gelmedi şuan gelse 10 20 yapacaz
Cevapta vermeyi geçtim dostum diğer kuponları takip eden biziz kuponlarını oynadığın başkaları nasıl olacak bizde attık dmden kupon ama sallayıp cevap bile vermiyorsunAkşamdan beri bişey demiyorum konuları kirletmeyi bırak s ol git burdan
sen insanları salak yerine koyarken bisey olmadı söyleyince zoruna mi gitti 😅Akşamdan beri bişey demiyorum konuları kirletmeyi bırak s ol git burdan
Bncede o Zuzu haklı sen boş iş yapiyorsun.atarmisin kırpmadan 37k bastığın kuponu burayaAkşamdan beri bişey demiyorum konuları kirletmeyi bırak s ol git burdan
Konuş abimBncede o Zuzu haklı sen boş iş yapiyorsun.atarmisin kırpmadan 37k bastığın kuponu buraya
onu diyom bende adam tenezzül edip cevap vermiyor bide konuyu kirletion diyo bana 1. Sayfadan beri takip etmişiz hakkım varsa haram olsun mkCevapta vermeyi geçtim dostum diğer kuponları takip eden biziz kuponlarını oynadığın başkaları nasıl olacak bizde attık dmden kupon ama sallayıp cevap bile vermiyorsun
reis sabahtan beri paylasiyo tutar yok bi açıklama yok yok kupon gönderin yok etkinlik böyle bisey mi olur Allah askınaBncede o Zuzu haklı sen boş iş yapiyorsun.atarmisin kırpmadan 37k bastığın kuponu buraya