- 28,924
- 11,488
- 113
7
Niye deisdiniz peki.uygulamanin amaci farkliydi aslinda.site k adlari ile forum k adlari ayni hirsizlar bilmesin k adiniz diye deistirildi.ama kumar oynamayanlar bile deismis.forum k adi ile sitelerdeki k adi ayni deil benim.o yuzden deismedimYenilige ayak uydurduk @Hayatindibi keske sende degisseydin
Anladim dost zaten yapmaya kalksalar her turlu yapiyolar yine buluyolar bir sekildeNiye deisdiniz peki.uygulamanin amaci farkliydi aslinda.site k adlari ile forum k adlari ayni hirsizlar bilmesin k adiniz diye deistirildi.ama kumar oynamayanlar bile deismis.forum k adi ile sitelerdeki k adi ayni deil benim.o yuzden deismedim
Benik msj sayimdan kim oldugum anlasilir kardes.hem k adim heryerde ayni zaten o yuzdrn gerek duymadim.hem belli bi cevremiz var burda adam beni arayip bulmak isteze bulamaz.mesela bneim burda konusmadigim adamlar vardi herkesin nick deismis simdi farkinda olmadan o adamla muhattap olucazAnladim dost zaten yapmaya kalksalar her turlu yapiyolar yine buluyolar bir sekilde
Dep ust olck gibi heNerde dengesiz maç var arasından seçip oynuyoruz
Bide yanlış oynadım depe oynayacaktimBu takim ilk per 32 nasil atmis la 2 perde 32 atamiyor toplasan 2.per 14 bu perde 14 15 atar 28 29