- 112,526
- 63,006
- 113
Bol sans.niyce cyber oynadin la macmi yokdu
Bol sans.niyce cyber oynadin la macmi yokdu
Yeniden bol bol sans
7.5 oran gitti rolde olmasaydım başardım 🤣🤣bulaşma ama sen bilin![]()
Diğerleri daha sıkıntılı abiBol sans.niyce cyber oynadin la macmi yokdu
Umarim tikanmalar olmaz cyberda favori farki kapatcak diye cok tikanma oluyor bazen
Tabi gordun bi per 27 bi per 28 atmis hemen usru yapistimisin 😁 ama bu cyberda her turlu dumen var.umarim gelir.gelirse tek maca hedef oluyor
Baremi düşük açmışlar abi 25 felan açmaları lazımdı değerlendirmek gerek nereye oynarsak şans zatenTabi gordun bi per 27 bi per 28 atmis hemen usru yapistimisin 😁 ama bu cyberda her turlu dumen var.umarim gelir.gelirse tek maca hedef oluyor
Bende 2 tane var su anda 1-30 dakika belcika maci ona berabere dedimBugunku macin hangisiydi.cok zr soruyor 1.60 dk galibi hangi yari daha cok korner bilmem ne.hic alt ust yada mac sonucu gormedim
HayırlısıBaremi düşük açmışlar abi 25 felan açmaları lazımdı değerlendirmek gerek nereye oynarsak şans zaten
Oyl oyle ins gelir sikinyi cikar.adanBaremi düşük açmışlar abi 25 felan açmaları lazımdı değerlendirmek gerek nereye oynarsak şans zaten
ünlü yorumcu apo toroğluBaremi düşük açmışlar abi 25 felan açmaları lazımdı değerlendirmek gerek nereye oynarsak şans zaten