- 4,001
- 5,200
- 113
bolşans 4.5 bayern 3 oran temiz
Aynen dost Bayern'in 4 gölü daha lazımBayern de atmis
Atar umarim. 2 dakika.izledim ev fena bastiriyor. Muhakkak atarlar. Onlar atarsa bayernde atarAynen dost Bayern'in 4 gölü daha lazım
Ev baya açık oynuyor yürek yemiş Bayern affetmez diye düşünüyorum bakalımAtar umarim. 2 dakika.izledim ev fena bastiriyor. Muhakkak atarlar. Onlar atarsa bayernde atar
bayern 2Ev baya açık oynuyor yürek yemiş Bayern affetmez diye düşünüyorum bakalım
Bol şans
Bence tek sorun sampiyonlar ligi. Bjk yenildi. Brugge ilk yari maglup. Sporting dk 80 berabere.Bayern kırmızı yedi büyük ihtimal yatırdığımız tutarı freebet olarak tekrar alcaz. Bi yüzümüz gülmedi![]()
Bu arada Bjk nin yenilmesi daha cok eksiklerle alakaliBence tek sorun sampiyonlar ligi. Bjk yenildi. Brugge ilk yari maglup. Sporting dk 80 berabere.
Bence tek sorun sampiyonlar ligi. Bjk yenildi. Brugge ilk yari maglup. Sporting dk 80 berabere.
Valla dost daha 5 gün var Bayern'in Cl maçına diye biliyorum en son da Bochum'a 7 tane attı ki greuther furt daha kotu bir takım. Bak ben oynamasam bu maçta Bayern +7 atmıştıBu arada Bjk nin yenilmesi daha cok eksiklerle alakaliGecen sampiyonlar ligi maci oncesi Bayern macinda 10 isabetli suta iyi para alacaktimda o yuzden takintiliyim cl oncesi maclara 😁