- 4,001
- 5,200
- 113
Eyw baskan
En sevdigim sey yazmak ne yazim bro paparami payfixmi 😁😁 ben hala inanamiyirumm nasil oldu abi bu is keske sonunuda izleseydim yahu 😁😁
Şansızlık içinde şansımız yâğver gitti desek tam gecenin özet cümlesi 😅😅
O zman kardesim bizde sensiz gelen sabaha gunaydin diyelim 😁😁😁Şansızlık içinde şansımız yâğver gitti desek tam gecenin özet cümlesi 😅😅
Valla şans diyelim knicks kolsuzlariyla imkansızdı ama oldu bı sekilde ben de anlamadım dost
Sen yat kalk Evan Fournie ye dua etValla şans diyelim knicks kolsuzlariyla imkansızdı ama oldu bı sekilde ben de anlamadım dost![]()
Haci zaten az macli bülten kazandiriyor anlamadim bende mesela bu gece 10 mac NBA de simdi alstar öncesi gelde aradan mac sec..Valla şans diyelim knicks kolsuzlariyla imkansızdı ama oldu bı sekilde ben de anlamadım dost![]()
Caktirmadan baska yerden yuksek basaydinAz basarız oyuncu bahsi gelir. Yüksek basarız tekten gider. Az bastık yine geldi 😅😅Ekli dosyayı görüntüle 207470
Sen yat kalk Evan Fournie ye dua et30 saniye kala o 3 lüğü atmasa faul yapmazlardı
girmeseydi o şut faul yapsalar bile 2 atış olucaktı. Son hücumda utaha kalicakti. Onlar da kullanmayacaktı. Tamamen 3 lük girdi diye faulleri yaptılar
![]()
Profil resmi bile yapmalısın 😍😍😍😍![]()
Bi 24 saat masaüstünde kalmalı bence dost
✅ 🧐 👏👏Dün de bugün de nba'den güzel aldım dostlar. @Daimon boyayabilirsin reis