- 4,251
- 4,313
- 113
Ariyorum 106 da kalın diyorum o zamanSon 3.5 dk 3 sayıya ihtiyacımız var sahaya atom bombası düşmezse gelecek Miami![]()
Ariyorum 106 da kalın diyorum o zamanSon 3.5 dk 3 sayıya ihtiyacımız var sahaya atom bombası düşmezse gelecek Miami![]()
Geç kaldın dostAriyorum 106 da kalın diyorum o zaman
Vicdanım izin vermedi aramadımGeç kaldın dost![]()
İstiyorsan 2 3 telefon görüşmesi yapıp ayar cekeyim maçaToronto koptu gidiyor zaten işimiz sansla milvakiye kaldı uzmezler inşallah bizi
Ben bakmadım dost iki şutör takım gördüm bastım üste vallaphonx maçında kadrolarda eksik var mı hiç baktnz mı
antetekumpo sayı atarsa maçları genelde üst oluyor atamazss alta dönüpr maçlar elinde çok top tıtuyor şut kullanıor attıkları girsin diyelim bolşansBen bakmadım dost iki şutör takım gördüm bastım üste valla
Bu maçta gözümüz yannisde olacak ki böyle maçları sever. Phoenix minnesotadan bile 124 yemişti, milwaukee içinden geçecek yannisleantetekumpo sayı atarsa maçları genelde üst oluyor atamazss alta dönüpr maçlar elinde çok top tıtuyor şut kullanıor attıkları girsin diyelim bolşans
İki takımda 115 atar en azBu maçta gözümüz yannisde olacak ki böyle maçları sever. Phoenix minnesotadan bile 124 yemişti, milwaukee içinden geçecek yannisle