- 2,936
- 2,705
- 113
Beyler konusu değil ama basit bi kripto onerirmisiniz çekim ve yatırım için
Arkdsm bnm kripto hsbm yok sana çeksek olurmu500 free spin aldım ben bey değeri 1 TL, 6 oyunda geçerli, ben kraken oynadım 800 verdi kripto ile drek çektim yatırım sartsiz üye olmayan yada almayan vardır belkide çevrim hiç yok min 250 Max 1k çekim kripto ile bol şanslar belki birilerine yardımimiz dokunur🙏
Olur kardeşim eğer oluyorsa tabiArkdsm bnm kripto hsbm yok sana çeksek olurmu
Kardeşim bunun yeri burası mı gözünü ssss#cekim paylas grandpasha 5 dkda cekim
Yunusemree42Ekli dosyayı görüntüle 966864
Dayı eyvallah 900 cektik hemde 2. Ye almıştım500 free spin aldım ben bey değeri 1 TL, 6 oyunda geçerli, ben kraken oynadım 800 verdi kripto ile drek çektim yatırım sartsiz üye olmayan yada almayan vardır belkide çevrim hiç yok min 250 Max 1k çekim kripto ile bol şanslar belki birilerine yardımimiz dokunur🙏
Güle güle harca yardımim olduysa bu nebze ne guzelDayı eyvallah 900 cektik hemde 2. Ye almıştım
ne kadar sürede geldi kardeim500 free spin aldım ben bey değeri 1 TL, 6 oyunda geçerli, ben kraken oynadım 800 verdi kripto ile drek çektim yatırım sartsiz üye olmayan yada almayan vardır belkide çevrim hiç yok min 250 Max 1k çekim kripto ile bol şanslar belki birilerine yardımimiz dokunur🙏
15 dk felanne kadar sürede geldi kardeim
Ne kadar sürede geldiDayı eyvallah 900 cektik hemde 2. Ye almıştım
Kimlik istediler mi sendenDayı eyvallah 900 cektik hemde 2. Ye almıştım
Ben çektim 860 ödendi2.ye alıp da ödeme alan oldu mu?
Benden istemediKimlik istediler mi senden
TamamBenden istemedi