- 2,298
- 1,249
- 113
Beyler Rize'nin bir golünü iptal ettiler gözlerinize inanamayacaksınız
Göz göre yapıyorlar bizim lig askıya alınır Rusya gibi kendi aramızda oynarız ben soyliyim
Var zaten oe, hakemi de yaktılar çağırınca vermek zorunda kaldı.Bitane Hakem Çıktı Dedik Türk Futbolunda O Da Bayan Hakem O Hekemi de Kendilerine Benzettiler Buz Gibi Rize Golünü Var a çağırıp İptal Ettirdiler Yazık beşiktaşlı olarak söylüyorum
bu hakemler yüzünden dünya kupasına 1 tane türk hakem gitmedi işteVar zaten oe, hakemi de yaktılar çağırınca vermek zorunda kaldı.
Vermek zorunda degilki bizim maçta bayan hakem ilk maçıydı vara gitti kendi kararını uyguladı varin dedigini yapmadıVar zaten oe, hakemi de yaktılar çağırınca vermek zorunda kaldı.
Haklısın fakat belki onu vermedigin de baskı yemiş olabilir, onun diyeti bu işte benceVermek zorunda degilki bizim maçta bayan hakem ilk maçıydı vara gitti kendi kararını uyguladı varin dedigini yapmadı
Ayni macta yüzde yüz pozisyon faul var vermedi rize golü öncesi orda da pasif ofsayt var ama istediler mi veriyorlar istemediler mi devamBeyler Rize'nin bir golünü iptal ettiler gözlerinize inanamayacaksınızGöz göre yapıyorlar bizim lig askıya alınır Rusya gibi kendi aramızda oynarız ben soyliyim