Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet RMA-BM Maçı

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,267
6,256
113
Donmadan izliyecek biryer söyleyin dostlar bea

Kayserili

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,792
1,019
113

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,267
6,256
113
Bayern City'e benzemez. Bu sene rakibi yok. Belki PSG formda olursa zorlar. Gününde olan Bayern'i asla yenemezler. Sadece duran toptan gol yer Bayern. O da canları isterse.
Sana bişey diyimmi bu Bayern bu sene ucl Yi çok rahat bir şekilde alır öyle böyle oynamıyorlar

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,695
4,041
113
Sana bişey diyimmi bu Bayern bu sene ucl Yi çok rahat bir şekilde alır öyle böyle oynamıyorlar
Bu sene Union Berlin maçlarına kadar hepsini izledim Bayern'in. Bu oynamadiklari hali diyebilirim.
10 kişi kalıp rakibe top göstermedi bu sene şampiyonlar liginde.
Benim uyuz olduğum 2 futbolcusu var onlar da olmasa son yılların en iyi takımı diyebilirim.
Jackson diye bir eşşek forvetleri var.
Bir de 18 yaşındaki sağ kanat oyuncuları Alman Karl.. Çok övüyorlar Messi vs diye ama alakası yok elemanın. Tüm atakları piç ediyor. Her maç 3.5 4.5 üst aldım 1 kez yatirmadi beni.
Olise'nin ayağına değen her top gol ya da isabetli şut oluyor. O çocuk inanılmaz. Fransa da Bayern de çok şanslı. En az 10 yılı kurtarmışlar.

Salihtskrn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,299
353
83
Bayernde adamlar iyi pas yapıyor takım oyunu iyi kaliteli oyuncuları var realdede var ama reelde ego savasi var pas atma yok kazma vinicius mbappe öyle bencil oyuncular

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,933
1,403
113
İnat TV ne TV inat pro TV