- 8,762
- 6,664
- 113
Tahir yıktı beni bee kankaBozma moralini Müslüm Baba dost . Tahir adamdır
Tahir yıktı beni bee kankaBozma moralini Müslüm Baba dost . Tahir adamdır
EyvBol şans
Bol sans@tahir1603 kardeşimin desteğiyle 2 adım yapıp bi rolcu seceriz ins
Bol şans abi inşallah gelir takip edemeyecem şuan ama talibiz
Geleceeek bol sans
Abin kurban olsun sana sen buralara nerden geldin 😂😂Bol şans abi inşallah gelir takip edemeyecem şuan ama talibiz
MarsAbin kurban olsun sana sen buralara nerden geldin 😂😂
Bol şans agaaTek adım gelirse bir rolcu seceriz geldiği takdirde herhangi birini secerim öyle takip etmeye dk gol yazmaya gerek yok
Para için orda değildim ki etiket atana geldim ben muhabbeteBol sans @tahir1603 helal olsun reis hem wakayabasinin konunda basindan beri varsin hemde yardimci olmussun adamsin
Burdayım be kardeşim ölmedik hayhdsYaptı yaptı beklemezdim yaptı morelim bozuktu yıkıldım şuan resmen
Tahirim vurmuş mu parayı yakışır🙏🍀@tahir1603 kardeşimin desteğiyle 2 adım yapıp bi rolcu seceriz ins
Bol şansların olsun Dostum🙏🍀@tahir1603 kardeşimin desteğiyle 2 adım yapıp bi rolcu seceriz ins
Yok valla aga vursam paylaşım yaparımTahirim vurmuş mu parayı yakışır🙏🍀
Yazdığın gibi gelsin dostum🙏🍀
🙏🍀🥰Yok valla aga vursam paylaşım yaparım
Adamsin uyuya kalmazsam role taĺibimPara için orda değildim ki etiket atana geldim ben muhabbete
Muhabbete gelem mi kanks 😂😂 sütleri taşımaktan ATM geçemedim ansjdkdmPara için orda değildim ki etiket atana geldim ben muhabbete
Ne sütü kanka kuş muMuhabbete gelem mi kanks 😂😂 sütleri taşımaktan ATM geçemedim ansjdkdm
ÜüünekNe sütü kanka kuş mu
Köyden çocuk satıyormus almış 2 tane 5 litre doğal köy sütüNe sütü kanka kuş mu