Ben şansa deneyim dedim çekim de hızlı geldi şaşırdım daha ugramam da buraya bı bakın isterseniz robinbet120.com domain
Ekli dosyalar
-
542.8 KB Görüntüleme: 1,702
Yapma be kral paylaşma bu bonusu adamlar arayıp yatirimsiz davet bonusu veriyor kimse almasın bunuBen şansa deneyim dedim çekim de hızlı geldi şaşırdım daha ugramam da buraya bı bakın isterseniz robinbet120.com domain
Bilmiyordum knk silebiliyor muyum kiYapma be kral paylaşma bu bonusu adamlar arayıp yatirimsiz davet bonusu veriyor kimse almasın bunu
Yokta kimse üye olmaz muhtemelenBilmiyordum knk silebiliyor muyum ki
Aranmayan almak isteyen olursa alır naapalim ❤Yokta kimse üye olmaz muhtemelen
tel nosu kactı bılıomusun konusulmustur mutlaka bu konuYapma be kral paylaşma bu bonusu adamlar arayıp yatirimsiz davet bonusu veriyor kimse almasın bunu
Valla bilmiyom kral aranma muhabbeti geçmişti ordan biliyorum bizide ararlar elbettel nosu kactı bılıomusun konusulmustur mutlaka bu konubakayım gecmıs aramalra
Arama kaydında sonu 0293 olan kaçtane farklı numaradan çagrı kaydı varda tam no ya ihtiyac duydun?Tam no atabilir misin
Tuşla bi nunarayı bi tuşla varmı yokmu tam no paylasmak yasak işteeeTam no atabilir misin
Listede olanlara ekliyoruz dedi sadece ulaştım benTuşla bi nunarayı bi tuşla varmı yokmu tam no paylasmak yasak işteee
geldimiÇekim verdim bekliyorum