- 18,594
- 12,880
- 113
Bol sans aga çek hemen paramızı@Shellac bi roll yap babayiğit dedi hemen atladım. İki adım atarız iki kişiye ulaşırız.Ekli dosyayı görüntüle 617903
Bol sans aga çek hemen paramızı@Shellac bi roll yap babayiğit dedi hemen atladım. İki adım atarız iki kişiye ulaşırız.Ekli dosyayı görüntüle 617903
Ulan beni oynasam diyeceğim hadi maç kurudu onu da oynamadımMaç bitti la atın gayri
Yav deplasmanın forvetleri çöpUlan beni oynasam diyeceğim hadi maç kurudu onu da oynamadım
Sen ne yaptın servetiniUlan beni oynasam diyeceğim hadi maç kurudu onu da oynamadım
Bol sans dost geldim atarlar şimdiYav deplasmanın forvetleri çöp
Muroo İy da yaktılar ferommSen ne yaptın servetini?
Sende durumlar nasıl ? Varmı kasamizMuroo İy da yaktılar feromm
gecmiş olsn@Shellac bi roll yap babayiğit dedi hemen atladım. İki adım atarız iki kişiye ulaşırız.Ekli dosyayı görüntüle 617903
Vallahi sıfırladım ya deli olacağım ya mayorko maçı ilk yarı bir buçuk üst girmiştim oradan sıfırladıkSen ne yaptın servetini?
Aga vallaha 1 saat önce 100 vardı rulete girip kırmızıya basıp 200 yapıp çekip akşam gs maçını falan beklerim dedim kırmızı attik siyah geldi şansa forumda dolaşıyoruz suanlik fakirizSende durumlar nasıl ? Varmı kasamiz![]()
Hosgeldin can kardeşimgecmiş olsn
Hoşbulduk brooHosgeldin can kardeşim