Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Roketbet 500 FreeSpin Deneme Bonusu

Aslan4134

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,411
659
113
Beni az önce aradılar 1500 nakit ekleme 3 kati cevrim 5 kati cekim yapabilirsiniz diye.üyeymisim eklenmedi ayar oldum

can35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
445
273
63
Böyle siteler kumartesi günleri telegramdan bonus veriyor genelde

byismo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
616
538
93
Site temsilcisi aradı 1500 tl nakit ekleyelim diye. Hesabım müşteri engellendi diye giriş yapamadım. Sonra destek farklı kullanıcı adı ve mail ile yeni hesap açın dedi.dedimki çoklu üyelik olmuyor mu olmaz dedi. Ss aldım. Eklediler 7500 yaptım çekim vericem bakalım ne olcak 😀😀😀

Ekli dosyalar

faray44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,209
180
63
Site temsilcisi aradı 1500 tl nakit ekleyelim diye. Hesabım müşteri engellendi diye giriş yapamadım. Sonra destek farklı kullanıcı adı ve mail ile yeni hesap açın dedi.dedimki çoklu üyelik olmuyor mu olmaz dedi. Ss aldım. Eklediler 7500 yaptım çekim vericem bakalım ne olcak 😀😀😀
Temsilci numarasini özelden atabilirmisin uyelik yok benim belki bizede ekler

zenginolacaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,193
817
113
ödediler mi

Aslan4134

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,411
659
113
Yeni hesap actiginda yenilenen tlf falan diyor nasil yeniden uye oldun.benide aradilar 1500 icin

Aslan4134

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,411
659
113
Enterasan yeniden uye olmak zor siteye ben denedim bide aradılar beni yinede vermediler

King535353

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
140
44
28
Reis numarayı atar mısın acil