- 25
- 10
- 3
işleme alındıysa h.o5700 çekim verdim bende işleme alındı gelirse haber veririm
işleme alındıysa h.o5700 çekim verdim bende işleme alındı gelirse haber veririm
Hesabin var demektirÜye olamıyorum ki devamlı şifre yanlış diyor en az 500 tane şifre denedim kabul etmiyor
Yok reis benim ne işim olur sitelerle elamanlariyla, onlar benim elamanim olsunlar 🤣🤣O zaman @EşrefTEK80 sitenin elemanı
Evet yok220 lira verdi Jet x'de 1320 yaptık bunun çekim sınırı yok değil mi
ne kadar sure icerisinde odedi kardesjmYok reis benim ne işim olur sitelerle elamanlariyla, onlar benim elamanim olsunlar 🤣🤣
Fast zlin İlk yarı bir buçuk üstü girdim gelirse 3189 mu öyle bir şey oluyorEvet yok
Bı siz akillisiniz ne zaman mac adresi dedi çöktü 1 k na görürüm desteğide senide git kendin yap sonra gel akıl verAnlamadiginiz şey canlı destege sormayın kodu girip freespinden çıkan kazancı 1000 yatırıp çevirip cekin ne diye canlı destege sorup kendinizi limitliyorsunuz
1 k ya sabitliyor 1000 yatır 1 kat çevir tümünü çek yaptılar bonusuiptal edip 1000e sabitlediler
iyide o başka bonustu bile bile teyit bile aldım1 k ya sabitliyor 1000 yatır 1 kat çevir tümünü çek yaptılar bonusu
Ben öyle işiskm 4 farklı hesaptan yaptm 4 farklı cihaz hepsinde 2 k yaptım bileydim hiçbirine dokunmazdm1 k ya sabitliyor 1000 yatır 1 kat çevir tümünü çek yaptılar bonusu