- 1,694
- 936
- 113
350 çıktı 350.05 tl olmadı bol şans herkese kyc yapmadan kurtulduk
Her alanda gecerli sporda 1.30 üstü orandanKazanç sporda geçerli mi ?
Kimlik mi istiyor çekim sırasında?350 çıktı 350.05 tl olmadı bol şans herkese kyc yapmadan kurtulduk
üye olduktan sonra geçersiz diyor canlıÜye olduktan sonra kodu girmek daha iyi hata vermez
Çekim yaparsın red edilir yatırım yapmadan kimlik onayıni yapın daha sağlıklı çekim işlemin direk onaylanirKimlik mi istiyor çekim sırasında?
Kardeş iyi hoş guzelde mail kod gelmiyor sms kod gelmiyor kimlik ekliyorum geçersiz mk sitwsi niye hep olumuszSize çekim ekran görüntüsü ile gün içindeki işlemlerinin SS atmışım tokatciysa sen faydalanma
Evet istiyor yatırımdan önce kimlik onayıni yap 15 dk onaylaniyorKimlik mi istiyor çekim sırasında?
SMS ile mailler spama düşüyorKardeş iyi hoş guzelde mail kod gelmiyor sms kod gelmiyor kimlik ekliyorum geçersiz mk sitwsi niye hep olumusz
Kimliğin arka önlü resmi ile kimlik selfi yüklemen lazım yoksa hata verirKardeş iyi hoş guzelde mail kod gelmiyor sms kod gelmiyor kimlik ekliyorum geçersiz mk sitwsi niye hep olumusz
Bilmiyorum emaili değiştirip değiştirip bonusu 10 kere aldım zevkine çeviriyorumKimlik mi istiyor çekim sırasında?
Ehlıyet olurmuKimliğin arka önlü resmi ile kimlik selfi yüklemen lazım yoksa hata verir
Nereye yüklüyoruz kral ulusal kimlik karti seçeneği miKimliğin arka önlü resmi ile kimlik selfi yüklemen lazım yoksa hata verir
Çekim geldi mi başkan SS atsamaa 10kİyi günler arkadaşlar ronabet sitesine üye oluyorsunuz ardından RONACALLHOSGELDIN kodu ile hesabınıza sweet bonanza 2500 oyununda 5 TL'den 100 freespin ekleniyor çıkan kazancı istediğiniz alanda istediğiniz kadar yükseltip çekim yapmak için 1000 TL yatırım yapıp yatirdiginiz tutarı 1 kat çevirdikten sonra tüm bakiyeyi çekebilirsiniz kazanç sınırı yok ben freespin kazancını 10 bin yapıp cektim anaparayi da çevirmedim sizde alın çekim yapan çok olur çekim yapmadan önce kyc sorgulamasını yapın çekim yapamazsiniz
www.ronabet190.com
Minimum 1k maksimum kazanç limiti yok istediğin kadar cekebilirsinŞimdi minimum Max 10.000 TL mi olacak
Evet geldi ekran görüntüsünu atmisimÇekim geldi mi başkan SS atsamaa 10k