- 637
- 196
- 43
ödermi acaba ya 7k var sitede 1k yok bulup yatırsak ödedi diyende yok
la bi kere yorumlayı okuyun diyoruzki telle üye olun mailde o hatayı veriyorYok ya onu da denedim herşeye hata veriyor. Otomatik şifre atadim.ona bile hata verdi
bendede 11k var ama biri ödedi der diye bekliyorumödermi acaba ya 7k var sitede 1k yok bulup yatırsak ödedi diyende yok
Yine aynı hatayı veriyola bi kere yorumlayı okuyun diyoruzki telle üye olun mailde o hatayı veriyor
La zaten telle üye oluyom la yine de kabul etmiyor la napacaz bu işi lala bi kere yorumlayı okuyun diyoruzki telle üye olun mailde o hatayı veriyor
Bana da aynı hatayı veriyorLa zaten telle üye oluyom la yine de kabul etmiyor la napacaz bu işi la
Adamlar ödemiyor diyor sen üye olmaya calısıyonLa zaten telle üye oluyom la yine de kabul etmiyor la napacaz bu işi la
Kim yatirmista odememis garantisi varmı odemediginin. Bir kaç kişi ödemez tiplerinden belli yazmış sadece. Bir kişi bile yatırdım ödemesi sildi yazmamis.Adamlar ödemiyor diyor sen üye olmaya calısıyon
Cozersen sorunu bana da söyle nasıl yaptigini dostumBana da aynı hatayı veriyor
Çekim geldi knkÖdemeler geldi mi
Ne kadar çektin knka resim atabilir misinÇekim geldi knk
Bro ne çekmesi sinirden telefonu yumrukluyorumNe kadar çektin knka resim atabilir misin