Umarım sadece 1 k yatirmissindir knkaBro ne çekmesi sinirden telefonu yumrukluyorum
Umarım sadece 1 k yatirmissindir knkaBro ne çekmesi sinirden telefonu yumrukluyorum
Bu arkadaşı bekleyin sonra yatırım yaparsınız beyler sabredinDostlar kimse yatırıp risk etmesin beklesin. Ödeme gelmedi. Yoğunluk var dedi kolpa olabilir.Ekli dosyayı görüntüle 979754
Ankaragücü dün 1 siteye üye oldum 5 k yaptım 1 k yat çek dedi derin bir araştırma sonucu anladım ki dolandırıcı bu da benzer siteyav bi kisi ödedi dese rahatlayacaz
O zaman öder knkaİşlem aşmasına alındı Dostlar, henüz ödeme gelmedi amaEkli dosyayı görüntüle 979765
Reis bu eşref de çekemez o zamanbeyler beni aradılar limiti aştınız boşa oynuyorsunuz dediler neymiş sadece 1k çekebiliyormuşum 1k yatırıp yada diyorki kasanız 10k 10k yatırıp tümünü çekin ipneler
zaten onun ödedi demesini bekliyoz ödedi derse denerizReis bu eşref de çekemez o zaman
Kes çeneni lale adam ne dedide konuyu kilit edecen@jamalhamdi site adamı @Daimon
Valla reis sınırsız hesap açabiliyon çekerse herkes çeker rahatçazaten onun ödedi demesini bekliyoz ödedi derse deneriz
Kral bi haber yokmu gözümüz sendeİşlem aşmasına alındı Dostlar, henüz ödeme gelmedi amaEkli dosyayı görüntüle 979765
multi diyoruz biz onaValla reis sınırsız hesap açabiliyon çekerse herkes çeker rahatça
Kanka kyc kaç dakkada onaylandıİşlem aşmasına alındı Dostlar, henüz ödeme gelmedi amaEkli dosyayı görüntüle 979765