- 3,702
- 1,418
- 113
Üye olurken kodu girdik eklenmedi herşeyin de sonuna yetişmeyelim artık
Sabahtan belli uğraşıyorum iki kuruş artmadı bakiye bunlar zaten çekenler nasıl çektiysen öğlenden belli uğraşıyorumÜye olurken kodu girdik eklenmedi herşeyin de sonuna yetişmeyelim artık
2500+anapara kazancı olmuşŞartlar değişmiş arkadaşlar
Yine aynı max yok kankaŞartlar değişmiş arkadaşlar
Ama ana para kazancı ile max yok spinden 2500 çekilebilidYine aynı max yok kanka
İyice çöp ettiler zaten çöptü dahada çekim yapabilen olursa iyi ben ugraşmam öğlenden belli çekim yapamadımŞartlar değişmiş arkadaşlar
Çöp oğlu çöpDurum şu spinden 100 k da kazansan 2500 çekiyorsun. Ana para ile 100 k kazansan 102500 çekebiliyorsun
Bu bahsettiğin promosyonlarda olan bonus call davet bonusu farkliKod yalnızca Sweet Bonanza 2500 oyununda geçerlidir.![]()
Oyun içi freespinler sadece TL cüzdanında görüntülenmektedir.![]()
Maksimum Freespin kazancı: 2.500₺'dir, 2.500 ve üzeri hesabınıza geçmesi durumunda bakiye güncellemesi yapılacaktır.![]()
Çekim yapabilmek için 1000₺ yatırım şartı mevcuttur.![]()
Yatırım ardından yatırılan tutarın 1 katı kadar ana para çevrimi tamamlamanız gerekmektedir.![]()
Freespin kazancı ile dilediğiniz oyunlara katılım sağalayabilirsiniz.![]()
Minimum Çekim: 1.000₺![]()
Maksimum Çekim: SINIR YOK!!![]()
Buraya Tıklayarak Sweet Bonanza 2500 oyununa ulaşabilirsiniz.![]()
Serbestspinden 338 tl cikti sporda 2700 lira yaptim spin cikisi kazanc sporda serbestmiydi bilgisi olan varmi ?
Diğer türlü olan ne aga onu nasıl alıyozBu bahsettiğin promosyonlarda olan bonus call davet bonusu farkli
Promo kod ile alınıyorDiğer türlü olan ne aga onu nasıl alıyoz
Şartları değişti fiyorlarBu bahsettiğin promosyonlarda olan bonus call davet bonusu farkli