öder öder bura geçen sene cok cekımlerım olmustu bu sıteden altyapı deısmısLa ne kodu ödemiyor zaten
öder öder bura geçen sene cok cekımlerım olmustu bu sıteden altyapı deısmısLa ne kodu ödemiyor zaten
Hayatımda böyle bir site gördüysem ne olayımöder öder bura geçen sene cok cekımlerım olmustu bu sıteden altyapı deısmıs
telegramda hep kod atıyodu 1k yap 100 yatır 1 cek seklınde hep ödüyorduHayatımda böyle bir site gördüysem ne olayım
Yemin ediyorum 54 dakikadır destekteyim. 4 k kazanç sildi kalanı çektirmiyprtelegramda hep kod atıyodu 1k yap 100 yatır 1 cek seklınde hep ödüyordu
Ne zaman talep verdin dostÖdeme yapmıyor
3 mesaj ne laÖdeme yapıyor kripto ile annd
Anında 😂3 mesaj ne la
Ben bugün dedim arkadaşın ana parasıni bile odememişler hatta ekran attm bana güldü milletEkli dosyayı görüntüle 979861
ana para kazancımı dahi ödemiyor site 30 dk boyunca canlı destek oyalıyor sakın yatırım yapmayın
Kripto çekim işlemi ile anında ödeme yapıyortokatçı sanırım tam da yatırıyordum![]()
Emailim güncel değil kod gelmiyor bi türlü sabahtan beri uğraşıyorum çekim yapamıyorumKripto çekim işlemi ile anında ödeme yapıyor
Dayanamadım yatırdım bende malesefKripto çekim işlemi ile anında ödeme yapıyor
cekim verdinmiDayanamadım yatırdım bende malesef