- 36
- 9
- 8
Gelecek inşallah kardeşim. Takip.ediyorum.suan actimBeyler mucize olursa bir kişye de 3000 liralık roll bakiyesi atacam Charlotte düzeldi gigantes düzeldi argentinos kaldı hadi bakalım yapamayacağımız şey yok
Gelecek inşallah kardeşim. Takip.ediyorum.suan actimBeyler mucize olursa bir kişye de 3000 liralık roll bakiyesi atacam Charlotte düzeldi gigantes düzeldi argentinos kaldı hadi bakalım yapamayacağımız şey yok
Hadi inş bol şansHaydi beyler yapamayacağımız şey yok 🫡
ceksin ceksin o gazla yüksek basar herkes yapar atmasin kimseyeGörmezden geldi bizi sagolsun @Ronin11 hahhd
Neden olmasın hadi gelir inşBeyler mucize olursa bir kişye de 3000 liralık roll bakiyesi atacam Charlotte düzeldi gigantes düzeldi argentinos kaldı hadi bakalım yapamayacağımız şey yok
Hikmet de iyidir gönlü boldur yarına onuda bekleyebilirsin lafım saka reisYok dostum gelmezse ufak bakiyem var roll açacam takip olursa ufak kazanca 1-2 adıma sana devredecem @hkmtgnl dostuma yapacaktım uyuyor muhtemelen
Hikmet buradaki tek dostumdur 🥲Hikmet de iyidir gönlü boldur yarına onuda bekleyebilirsin lafım saka reis
Lan serum kafamı duvara vuruyom yeter artık özzelden mesaj at zehirlenmek istemiyor musun beni zor durumda bırakıyorsun bakgeliiiiirrrr