Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Rotabet 2000 TL Deneme Bonusu

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,824
1,738
113
Evet evet eklemiş koşun koşun yatırım bonusu var sadece 🤣

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,213
3,313
113
Bizde de 18* ve 20* çevrimli yatırım bonusu var hemen yatırım yapayım 10k

hümor01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,095
824
113
Saçma sapan konuşmayin ya 1 kişiye yatirimislardir reklam amaçlı paylaşıyorlar bu kişiye özel bonuslari neden paylaşırlar anlamam

ortega999

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
398
203
43
Saçma sapan konuşmayin ya 1 kişiye yatirimislardir reklam amaçlı paylaşıyorlar bu kişiye özel bonuslari neden paylaşırlar anlamam
Ulan size iyilik yaramıyor belki size de vardır diye paylaşıyorum ne adamsınız ya.
Hemen site adam yaptınız beni.
İyilik yaramıyor sana.
Beş kuruş param yoktu girip Bonus tabletten yazı yazacaktım. Bonusu ekler misiniz diye Memnuniyet açısından.
Bir baktım Bu bonus var.
Hemen sizinle paylaşmak istedim

Umut3st

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
525
403
63
Ulan size iyilik yaramıyor belki size de vardır diye paylaşıyorum ne adamsınız ya.
İyilik yaramıyor sana.
Beş kuruş param yoktu girip Bonus tabletten yazı yazacaktım. Bonusu ekler misiniz diye Memnuniyet açısından.
Bir baktım Bu bonus var.
Boşver reis sen olmasan eklendiğinden haberim bile olmaz bonus boşa giderdi. Eklenmeyenler gelip sana sataşıyor işte bende niye yok diye.

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,111
3,955
113
bu sitenin domaini niye hiç değişmiyor nisan ayında girmişim aynı domain 564. eminim ondan da önce 564 dü 😂

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,213
3,313
113
İyilik yaramıyor sana.
Bir baktım Bu bonus var.
Bu gibi durumları iyilik akımına yazarsın herkese eklenmiş se konu açılır onu diyorlar