Dünya kupası'na özel 2000 TL eklemiş bana hesaplara Dalınnn
Ekli dosyalar
-
199.2 KB Görüntüleme: 1,388
Linki alablirmiyimDünya kupası'na özel 2000 TL eklemiş bana hesaplara Dalınnn
rotabet564.comNere dalcaz
Yanlışlıkladeneme bonusu başlığına niye konuyu açtın
Ulan size iyilik yaramıyor belki size de vardır diye paylaşıyorum ne adamsınız ya.Saçma sapan konuşmayin ya 1 kişiye yatirimislardir reklam amaçlı paylaşıyorlar bu kişiye özel bonuslari neden paylaşırlar anlamam
Ne oldu bak adama da eklemişler site adamı reklamcı diyorsun birdeSaçma sapan konuşmayin ya 1 kişiye yatirimislardir reklam amaçlı paylaşıyorlar bu kişiye özel bonuslari neden paylaşırlar anlamam
Boşver reis sen olmasan eklendiğinden haberim bile olmaz bonus boşa giderdi. Eklenmeyenler gelip sana sataşıyor işte bende niye yok diye.Ulan size iyilik yaramıyor belki size de vardır diye paylaşıyorum ne adamsınız ya.
Hemen site adam yaptınız beni.
İyilik yaramıyor sana.
Beş kuruş param yoktu girip Bonus tabletten yazı yazacaktım. Bonusu ekler misiniz diye Memnuniyet açısından.
Bir baktım Bu bonus var.
Hemen sizinle paylaşmak istedim
Saol dost 500 eklemişDünya kupası'na özel 2000 TL eklemiş bana hesaplara Dalınnn
500 eklemiş sağol dostDünya kupası'na özel 2000 TL eklemiş bana hesaplara Dalınnn
Bu gibi durumları iyilik akımına yazarsın herkese eklenmiş se konu açılır onu diyorlarUlan size iyilik yaramıyor belki size de vardır diye paylaşıyorum ne adamsınız ya.
Hemen site adam yaptınız beni.
İyilik yaramıyor sana.
Beş kuruş param yoktu girip Bonus tabletten yazı yazacaktım. Bonusu ekler misiniz diye Memnuniyet açısından.
Bir baktım Bu bonus var.
Hemen sizinle paylaşmak istedim
Güle güle harca kardeşim İnşallah 100 binden fazla para çekersinBoşver reis sen olmasan eklendiğinden haberim bile olmaz bonus boşa giderdi. Eklenmeyenler gelip sana sataşıyor işte bende niye yok diye.