- 7,939
- 4,831
- 113
Tamamdır gardasim hatta müsait zamanda balikciogluna ziyarete gelecem sana müsait olursanYakışmadı bidahakine banada haber verin
Tamamdır gardasim hatta müsait zamanda balikciogluna ziyarete gelecem sana müsait olursanYakışmadı bidahakine banada haber verin
Gel gardaşım haber et ama öncesinde ki yeri bildiriyim sonra dolanıp durma ortalarda 😂Tamamdır gardasim hatta müsait zamanda balikciogluna ziyarete gelecem sana müsait olursan
Tamamdır gardasim 😂Gel gardaşım haber et ama öncesinde ki yeri bildiriyim sonra dolanıp durma ortalarda 😂
Buluştuk Knka sorunların raporun var doğru yalan yok@Kayserili gardasim 7 ay önce senle buluşmadikmi çocuğuma kadar görmedinmi ikincisi raporuma kadar göstermedim mi sana söylesene gardasim ben yalan söylüyormuşum
Kendi aracımla çalışıyorum.Dost martı tag senin aracmi şoför olarakmi çalışıyorsun
Gerçek hayatta kimsin herhalde bı tek ben merak ediyorum
Sen şu forumda çoğu kişiden daha akıllı görünüyorsunZihinsel engelimde var knka f.79 zeka geriliği sınırda mental kapasite
Nasıl bir posta bu 😁😁Bizim kuzende böyleydi iki postaya düzeldi
Geçmiş olsun dost Umarım bütün kapılar açılırMutlu olan kim var ki? Dün işi bıraktım maaş düşük diye. Herifler 11 saat çalıştırıp 32 lira maaş veriyordu. Sikerim sizi de işinizi de dedim çıktım en son.
İş arıyorum şimdi kendime. Hemen bulmam lazım tek bir gün bile boş geçirmek zarar benim için. Borçlar az kaldı temizliyim baya rahata erecem.
Aldığımız maaş iddiaya gitti. Zaten 5-6 lira ya kalıyor ya kalmıyor o da bize bile yetmez. Ama geç yetmezi para bile kalmıyor çünkü iddiaya gidiyor daha ilk günden.
Maaşı alıyoz ertesi gün para arıyoz sağda solda. Düşün halimizi. Ve eminim bu durumda olan tek ben de değilimdir
Bende cok ısteklıyım bu tag meselesınde adıma arac var lakın samsunda sıvıl trafık cok ve yakalnma sansım yuzde 70 5 guncalıssam bıle aracım yakalanır buyuk ıhtımalle sonrası daha berbat 2 ay men cezası vs buyuk sıkıntı yoksa getırısı olan bır ıs modelı ama devlete kafa tutamayız tutsakda yarın bır gun yakayı ele verırızBen sabah 7de marti tag açtım 3 saatlik oradan 500 tl.kaldi. saat 11:30 da işe başladım 19:30 da bitti. 2000 TL aldim. Saat 21:30 da tag açtım yine bekliyorum müşteri burdanda çıkar 500. Ayrica tanıdık çiçekçi var sipariş çıkıyor oraya gidiyorum oradanda alıyorum 200-300. Ben her yerde iş bulup çalışıyorum cunku amacım var. Senin amacın olmadığı icin bu haldesin birazda. Kendini topla ve günlük işlere git. Elin para görünce çalışma hevesin geri gelecek. Senin benim.gibi adamlar aylikli çalışamaz. Ben günlük cebime 3k girmeden rahat edemem.
Samsun küçük sehir. Antalya'da da cok polis var turistik biyer olduğu icin ama. Ben iki telefon kullanıyorum. Çevirdiği zaman bakabilirsin diyorum. Birazda cirkefim😅Bende cok ısteklıyım bu tag meselesınde adıma arac var lakın samsunda sıvıl trafık cok ve yakalnma sansım yuzde 70 5 guncalıssam bıle aracım yakalanır buyuk ıhtımalle sonrası daha berbat 2 ay men cezası vs buyuk sıkıntı yoksa getırısı olan bır ıs modelı ama devlete kafa tutamayız tutsakda yarın bır gun yakayı ele verırız