- 2,815
- 2,036
- 113
Ya kardeşim iki duman alıcan ne sıkışma kalır ne daral
Dost ben evi boşalttım 4 ay önce eşyalar kiralık depoda hanım çocuk annesinde bende babam gildeyimAvradın nerde bu esnada?
Öl kurtulalım artıkDostlar içim daralıyo patlayacak gibiyim yine terleme skntı bastı göğsümün ortasında gitmeyen bi skntı var dayanamıyorum dostlar
Bunu sevebilme ihtimali olan bir kadının olduğuna gerçekten çok şaşkınım biliyor musun.Avradın nerde bu esnada?
O konulara girme dostum herkes sağlığına kefil değil ailenden biri hastalanirsa onu sevmekten vazmi geçersin mantıklı değil söylediğinBunu sevebilme ihtimali olan bir kadının olduğuna gerçekten çok şaşkınım biliyor musun.
Dalga mı geçiyorsun bilmiyorum ama gerçekse kalp krizinin habercisi olabilir. Göğsün çok sıkışmaya başladıysa 112'yi şimdiden ara. Babam erken aradığı için kurtulmuştuDostlar içim daralıyo patlayacak gibiyim yine terleme skntı bastı göğsümün ortasında gitmeyen bi skntı var dayanamıyorum dostlar
Dost simit tezgahı işi nolduDost ben evi boşalttım 4 ay önce eşyalar kiralık depoda hanım çocuk annesinde bende babam gildeyim
Anlamadığın nokta şu bu eleman acaip deliliğe vuruyor bu kadar duygusala bağlama troll e yol açıyorsunO konulara girme dostum herkes sağlığına kefil değil ailenden biri hastalanirsa onu sevmekten vazmi geçersin mantıklı değil söylediğin
Meto boyun posun devrilsin hemi @GolcümetinÇatır çatır sıçsan hıc bsey kalmaz
Dost sabah gittim belediyeye engelli kadrosunda iş istedim dilekçe doldurun dedi doldurdum numaramı yazdım öyleDost simit tezgahı işi noldu
Kanka ondanda sikilirsin sen simiti dağıtıp eve gidersinDost sabah gittim belediyeye engelli kadrosunda iş istedim dilekçe doldurun dedi doldurdum numaramı yazdım öyle