Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ruh Halim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anl94

Relaxx🤙
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,843
2,053
113
Ya kardeşim iki duman alıcan ne sıkışma kalır ne daral

TorosKaplanı

Ya Allah Bismillah ADANASPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,476
2,312
113
La senin bu konuların yüzünden forum 2 güne bir bozuluyor

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
3,834
113
Dostlar içim daralıyo patlayacak gibiyim yine terleme skntı bastı göğsümün ortasında gitmeyen bi skntı var dayanamıyorum dostlar
Dalga mı geçiyorsun bilmiyorum ama gerçekse kalp krizinin habercisi olabilir. Göğsün çok sıkışmaya başladıysa 112'yi şimdiden ara. Babam erken aradığı için kurtulmuştu

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,541
838
113
O konulara girme dostum herkes sağlığına kefil değil ailenden biri hastalanirsa onu sevmekten vazmi geçersin mantıklı değil söylediğin
Anlamadığın nokta şu bu eleman acaip deliliğe vuruyor bu kadar duygusala bağlama troll e yol açıyorsun

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,746
8,787
113
kral babanla filan ikili iliskilerin nasil ?
ev halkiyla yani, ne diyorlar bu durumuna. Dijital olarak forum halkina bile yük aslinda bu psikolojin. Tamam hic birimiz normal degiliz, ya da sindirdigimiz seyleri sen dişa mi vuruyorsun o kismi tam anlamadim ama. Boyle olarak paylasimlar yaparak bir nebze icin rahatliyorsa ne mutlu ozunde iyi birisin. deli olmasan on numara adamsin aslinda.

ka1gan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,229
1,907
113
Abi şunu alın şurdan yalvarıcam ya @Shellac bu kadar ruh hastası biri göremedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...