- 8,174
- 5,025
- 113
Dostlar içim daralıyo patlayacak gibiyim yine terleme skntı bastı göğsümün ortasında gitmeyen bi skntı var dayanamıyorum dostlar
Çatır çatır sıçsan hıc bsey kalmazDostlar içim daralıyo patlayacak gibiyim yine terleme skntı bastı göğsümün ortasında gitmeyen bi skntı var dayanamıyorum dostlar
Bişey demiycemDostlar içim daralıyo patlayacak gibiyim yine terleme skntı bastı göğsümün ortasında gitmeyen bi skntı var dayanamıyorum dostlar
Allah ölmüşlerine kavuştursunDostlar içim daralıyo patlayacak gibiyim yine terleme skntı bastı göğsümün ortasında gitmeyen bi skntı var dayanamıyorum dostlar
Dayanamiyom dost bu skntyaDost senide ruhunuda icinide gtunude s...m
Yeter ula gına geldi artık
Kanka sana tertemiz bir yol denize atlıyosun açıla bildiğin kadar açılıyosun sonra kendini derinliklere bırakıyosun dert sıkıntı bitiyorDostlar içim daralıyo patlayacak gibiyim yine terleme skntı bastı göğsümün ortasında gitmeyen bi skntı var dayanamıyorum dostlar
Böyle zamanlarda +18 film öneriyorum. Para varsa reelde filmi sende çekebilirsin.Dostlar içim daralıyo patlayacak gibiyim yine terleme skntı bastı göğsümün ortasında gitmeyen bi skntı var dayanamıyorum dostlar
Dost nefes alamiyom göğsümün ortasında geçmeyen skntı var boğuyo beniKanka sana tertemiz bir yol denize atlıyosun açıla bildiğin kadar açılıyosun sonra kendini derinliklere bırakıyosun dert sıkıntı bitiyor
Çık kahvehaneye arkadaşın olmasa bile bir ihtiyar amca denk gelir sohbet edersin biraz insan içine karış iyi gelirDayanamiyom dost bu skntya
Dısarda hiçmi arkadaşın yok git 2 sohbet ettik hava al kendine gelirsin evin içinde elinde telefon mumya olucanDost nefes alamiyom göğsümün ortasında geçmeyen skntı var boğuyo beni
Ah be dost çıkabilsemÇık kahvehaneye arkadaşın olmasa bile bir ihtiyar amca denk gelir sohbet edersin biraz insan içine karış iyi gelir
Kolay gelsin dostDostlar içim daralıyo patlayacak gibiyim yine terleme skntı bastı göğsümün ortasında gitmeyen bi skntı var dayanamıyorum dostlar
Niye cikamiyorsunAh be dost çıkabilsem
Bu ibiisi alın burdanDostlar içim daralıyo patlayacak gibiyim yine terleme skntı bastı göğsümün ortasında gitmeyen bi skntı var dayanamıyorum dostlar