- 42,718
- 12,609
- 113
wınstoncıyım ama
Deme labayramı ne zaman ipe götüreceğiz bakalımdevam ediyorum sıkıntılı şuan
vur gel beabayramı ne zaman ipe götüreceğiz bakalımdevam ediyorum sıkıntılı şuan
Deme la![]()
senin attıgın kasalarda ne hikmetse 1 lira üstünü bile görmüyoruz discount almadık daha bakalım hadi inşallah dönerizDeme la![]()
Yarın devam edecem recebim zorlamayım şimdi hırs yapmayaksen bana kasa 20 hedef 100 2 ksı 25lık roll actırırsın![]()
cyber goz kırpıo ıcımde kalmasın beaYarın devam edecem recebim zorlamayım şimdi hırs yapmayak![]()
Bayram full tenis sürpriz mi oynuyosun senYarın devam edecem recebim zorlamayım şimdi hırs yapmayak![]()
İyi gecelerBen dedim patatesizbeyler ben yatar vaziyet alın. Herkese rahatlık versin
![]()
Bayram full tenis sürpriz mi oynuyosun sen
yarın roll sozun var he unutmamDuruma göre başkanbaşka bir şey oynayınca kazanmıyorum
bıttımı brovpn actık cok fena kasıyor internet topu görmedim kaybediyoruz ama zevk bile vermiyor topu göreydik bari
Discounttaydı zatenbıttımı bro
bol şanslar olmadı patladık yine vpnyle rulet oynayan top olsun bi daha hayır tamam yine kaybedelim sıkıntı yok ama bu kadar kasmaz heyecanı yok sürekli ekran güncelleniyor baglantı yavas almanyadan ingiltereye geçtik yine yokDiscounttaydı zaten![]()
Hollanda iyi o konuda bide dot vpn diye bi uzantı var onu indir minimizeye indiriyorbol şanslar olmadı patladık yine vpnyle rulet oynayan top olsun bi daha hayır tamam yine kaybedelim sıkıntı yok ama bu kadar kasmaz heyecanı yok sürekli ekran güncelleniyor baglantı yavas almanyadan ingiltereye geçtik yine yok![]()