- 90,471
- 100,030
- 113
inşallah içerizDeme be parlemenet icecez daha![]()
inşallah içerizDeme be parlemenet icecez daha![]()
Adını daha yazamiyozinşallah içeriz![]()
SaatErhanım ne yaptın la![]()
Bi sürpriz olabilir kanka
Çek knkayav arkadaslar ne koyduysak yanı geliyor kasa ucacak olmuyo ya nasıl kapandı böyle benim kısmet anlamadım 200 lira olduk devam edelim mi yoksa cekelim 100 atıp öyle mi devam edelim
Aha bunu dediğine göre kasa 150yav arkadaslar ne koyduysak yanı geliyor kasa ucacak olmuyo ya nasıl kapandı böyle benim kısmet anlamadım 200 lira olduk devam edelim mi yoksa cekelim 100 atıp öyle mi devam edelim
YeterEkli dosyayı görüntüle 78888
225 lira falan oldu düzleyemedik 250ye
Ula zaten 200 olmuş helal kankama bak beAha bunu dediğine göre kasa 150![]()
bence şöyle yapalım dur ben salihle özelden konusayımUla zaten 200 olmuş helal kankama bak be
Aynen valla helal olsunUla zaten 200 olmuş helal kankama bak be
Kanka emin ellerde olduğunu söylemiştimAynen valla helal olsun
Cok iyi ufak ufak devam ilk kayipta birakalim.sansin eksik olmasınyav arkadaslar ne koyduysak yanı geliyor kasa ucacak olmuyo ya nasıl kapandı böyle benim kısmet anlamadım 200 lira olduk devam edelim mi yoksa cekelim 100 atıp öyle mi devam edelim
salih şimdi bunu cekelim sen 100ü al 100 at bana ben bi paket sigara alyım 20 liradan burdan birine verelim 60la kasa yapıp devam edelimAynen valla helal olsun
Kol bozuk değil bugün ha janımyav arkadaslar ne koyduysak yanı geliyor kasa ucacak olmuyo ya nasıl kapandı böyle benim kısmet anlamadım 200 lira olduk devam edelim mi yoksa cekelim 100 atıp öyle mi devam edelim
O da benimsalih şimdi bunu cekelim sen 100ü al 100 at bana ben bi paket sigara alyım 20 liradan burdan birine verelim 60la kasa yapıp devam edelim