Oda olur bak ne güzel oldu valla sevindim rollinge sen devam edersin özelden yazsalih şimdi bunu cekelim sen 100ü al 100 at bana ben bi paket sigara alyım 20 liradan burdan birine verelim 60la kasa yapıp devam edelim
Oda olur bak ne güzel oldu valla sevindim rollinge sen devam edersin özelden yazsalih şimdi bunu cekelim sen 100ü al 100 at bana ben bi paket sigara alyım 20 liradan burdan birine verelim 60la kasa yapıp devam edelim
225 ti düz 200 çektim 7 lira 23 7 lira 8 7 lira 5 gitti 10 geldi amk gelse 450 olacaktıkKol bozuk değil bugün ha janım
Barış abi uyku bizim Erhana yaradıKol bozuk değil bugün ha janım
Çok gaza getirdik dün birbirimizi bugün bişeyler yapacak reisBarış abi uyku bizim Erhana yaradıbugün yargıç olacam diye kendine söz vermiş
![]()
hadi inşallah kankaÇok gaza getirdik dün birbirimizi bugün bişeyler yapacak reis![]()
Abi hiç olmadı senin evde çok rakı viski votka boş şişeleri vardır onları okutalımda Rulete kasa çıksınÇok gaza getirdik dün birbirimizi bugün bişeyler yapacak reis![]()
Onlar para etmiyo be etse iyi sermaye olur kime satcazAbi hiç olmadı senin evde çok rakı viski votka boş şişeleri vardır onları okutalımda Rulete kasa çıksın![]()
arkadaslar bi kişiye çekilişle 20 lira verelim 100 bana atacak 80 kalır bi paket cigara alsak bi enerji 50 lirayla devam ederiz yine![]()
Çağıralım admini yapsın çekilişi , bu sefer hissediyorumarkadaslar bi kişiye çekilişle 20 lira verelim 100 bana atacak 80 kalır bi paket cigara alsak bi enerji 50 lirayla devam ederiz yine![]()
Cokta güzel desteklerizarkadaslar bi kişiye çekilişle 20 lira verelim 100 bana atacak 80 kalır bi paket cigara alsak bi enerji 50 lirayla devam ederiz yine![]()
Abi etmez olur mu deli para ediyorOnlar para etmiyo be etse iyi sermaye olur kime satcaz![]()
Beleşci yine burdamısınÇağıralım admini yapsın çekilişi , bu sefer hissediyorum
Kim alcak onları ya alsalar çok var hakkatenAbi etmez olur mu deli para ediyor![]()
Hocamsın kardeşBeleşci yine burdamısın