- 17,995
- 5,571
- 113
Tabi ihtiyaç yok herhaldesaatler uyusmuyor abi bi türlü denk gelemiyoruz arayamadım bi türlü yarın inşallah![]()
Tabi ihtiyaç yok herhaldesaatler uyusmuyor abi bi türlü denk gelemiyoruz arayamadım bi türlü yarın inşallah![]()
sigara enerji oldu mu değmesinler keyfimeTabi ihtiyaç yok herhalde![]()
İyi geceler başkan ben de kaçartmm gardaşım kazancın bol olsun iyi gclr cümleten..
baslayalım o zaman bol şansBaşla hadi , sen rulet çevirirken seni beklerken instadan karı kız eklemek alışkınlık oldu, sabırsızlanıyorum
Barış abi sen bu gidişle insta Fenomeni olcanBaşla hadi , sen rulet çevirirken seni beklerken instadan karı kız eklemek alışkınlık oldu, sabırsızlanıyorum
Yok bee insta abazasıyız biz fenomenlik bizim neyimizeBarış abi sen bu gidişle insta Fenomeni olcan![]()
AhshajhaahhahaYok bee insta abazasıyız biz fenomenlik bizim neyimize![]()
Şimdi taktik şu 20 kişi ekliyoruz içinden 2 tanesi geri takip yaparsa onlara yürüyoruz geri kalan 18 i takip etmekten çıkarıyoruz sonra bi 20 daha ekliyoruz . 10 tane geri takip eden olduğu zaman story paylaştıklarında bişeyler uydurup yazıyoruz dönerse benimdir dönmezse defolsun gitsinBarış abi sen bu gidişle insta Fenomeni olcan![]()
Liverpool kötü oldu@erhanbey22 bol şans dost
AhahahahahŞimdi taktik şu 20 kişi ekliyoruz içinden 2 tanesi geri takip yaparsa onlara yürüyoruz geri kalan 18 i takip etmekten çıkarıyoruz sonra bi 20 daha ekliyoruz . 10 tane geri takip eden olduğu zaman story paylaştıklarında bişeyler uydurup yazıyoruz dönerse benimdir dönmezse defolsun gitsin![]()
Yok be ne işim olurAhahahahahAbi Isparta dışınada çıkıyor musun
![]()
Abi şu corona dalgasına çok manuel takıldık bu aralarYok be ne işim olur
90 dakika gol sesi duymadık birde liverpool diyoruzLiverpool kötü oldu![]()